Inzichten uit een bouwkundige inspectie

U haalt belangrijke inzichten uit een bouwkundig onderzoek. Denk aan het inzicht in de kenmerken en de mogelijke gebreken van een gebouw en de installaties. De conditie van het gebouw is belangrijke informatie voor mogelijke investeerders of andere samenwerkingspartijen. Dankzij het bouwkundig onderzoek heeft u direct inzicht in de sterke en zwakke punten van uw gebouw. De Makelaar helpt u graag om de waarde van uw vastgoed ook in de toekomst veilig te stellen. Hiervoor stellen we een MJOP op.

Overzichtelijke resultaten en heldere rapportage

De uitkomsten uit eerder uitgevoerde onderzoeken geven vaak al een goed beeld van de eventuele risico’s. Vandaar dat het vaak niet nodig is om de gehele bouwkundige inspectie opnieuw uit te laten voeren. De Makelaar levert u altijd heldere samengestelde rapportages die u inzicht geven in alle gegevens inzake uw vastgoed. Hierdoor heeft u altijd een overzichtelijk eindrapport dat u de benodigde inzichten, onderbouwingen en heldere adviezen geeft met betrekking tot uw vastgoed.

Transitiemanagement en -beheer

Wilt u verbeteringen doorvoeren in uw vastgoed? De Makelaar helpt u graag bij het realiseren van verandertrajecten. Denk hierbij aan concreet advies, de technische uitvoer of het gehele projectmanagement. Een bouwtechnische inspectie kan ook tot de mogelijkheden behoren binnen het verandertraject van uw gebouw. De Makelaar gaat graag met u in gesprek om te ondersteunen in het transitiemanagement van uw vastgoed.

Waarom Vastgoed Totaal

1

Jarenlange ervaring

De makelaar met jarenlange bouwkundige achtergrond en ervaring.
2

Meer dan alleen een bezichtiging

De makelaar die u tijdens de bezichtiging direct inzicht geeft in de (ver)bouwmogelijkheden en de totale investeringskosten.
3

Van ontwerp tot oplevering

De bouwmanager die de ontwikkeling van uw bouwplannen van ontwerp tot oplevering verzorgt.
4

Direct inzicht in budget

De bouwmanager die direct inzicht geeft in het budget van uw bouwproject, deze bewaakt en het maximale resultaat behaald uit dat budget.
5

Uw gebruiksgemak voorop

De woonstylist die u al in de ontwerpfase van uw bouwtraject in het woongenot en gebruiksgemak adviseert.
6

Eén team

Dit alles binnen één team van specialisten van makelaar, bouwmanager en woonstylist.

Vrijblijvend 10 minutengesprek

Stel u eerste vragen aan één van onze
specialisten met betrekking tot uw woonsituatie,
(aanstaande) bouw of verbouwing.