Plan van aanpak (tactische deel)

Afhankelijk van de aanvraag plant De Bouwmanager een vooroverleg met benodigde commissies (welstand, monumenten, etc) of bestuursorganen van de gemeente of andere instanties om de haalbaarheid van de aanvraag te inventariseren. Wanneer uw aanvraag niet standaard is dan is het dus van groot belang om in een vroeg stadium al in contact te zijn met deze bestuurlijke instanties om direct tot een juist en haalbaar einddoel te gaan. Op deze wijze zal de formele vergunning aanvraag al op voorhand de beste aansluiting hebben op de wensen en mogelijkheden die zijn geïnventariseerd.

De formele aanvraag

Voor de formele vergunning aanvraag zorgt De Bouwmanager er voor dat het definitieve ontwerp, de juiste technische tekeningen, de juiste constructieve gegevens én eventuele aanvullende documenten (zoals grondonderzoeken, milieurapporten, EPC berekeningen (energieberekeningen) compleet zijn. De Bouwmanager zorgt voor het compleet en juist indienen van de vergunning aanvraag en stuurt daarbij op een positieve en snelle afwikkeling.

Waarom Vastgoed Totaal

1

Jarenlange ervaring

De makelaar met jarenlange bouwkundige achtergrond en ervaring.
2

Meer dan alleen een bezichtiging

De makelaar die u tijdens de bezichtiging direct inzicht geeft in de (ver)bouwmogelijkheden en de totale investeringskosten.
3

Van ontwerp tot oplevering

De bouwmanager die de ontwikkeling van uw bouwplannen van ontwerp tot oplevering verzorgt.
4

Direct inzicht in budget

De bouwmanager die direct inzicht geeft in het budget van uw bouwproject, deze bewaakt en het maximale resultaat behaald uit dat budget.
5

Uw gebruiksgemak voorop

De woonstylist die u al in de ontwerpfase van uw bouwtraject in het woongenot en gebruiksgemak adviseert.
6

Eén team

Dit alles binnen één team van specialisten van makelaar, bouwmanager en woonstylist.

Vrijblijvend 10 minutengesprek

Stel u eerste vragen aan één van onze
specialisten met betrekking tot uw woonsituatie,
(aanstaande) bouw of verbouwing.