Utrechtplein 14, Helmond

Welkom op Utrechtplein 14, een verrassend royaal appartement gelegen in een woonwijk van Helmond. Of u nu een starter bent of een stel dat op zoek is naar een nieuw thuis, dit appartement biedt u vele mogelijkheden. Met een oppervlakte van circa 85 vierkante meter, maar liefst drie ruime slaapkamers en een grote leefruimte vol lichtinval, vindt u hier het comfort dat u zoekt. Het appartement is direct te betrekken en biedt genoeg ruimte om het geheel naar eigen smaak in te richten. Daarnaast beschikt u over een groot balkon waar u heerlijk kunt ontspannen. De gunstige ligging nabij het station van Brouwhuis maakt deze woning extra aantrekkelijk.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– Royale woonkamer met grote raampartijen en strakke afwerking
– Keurige keuken met alle benodigde apparatuur
– Drie grote slaapkamers
– Ruime, volledig betegelde badkamer
– Groot balkon met veel ruimte om te ontspannen
– Goed onderhouden en direct te betrekken
– Aangesloten op stadsverwarming voor een comfortabele temperatuur
– Aanvullende bergruimte op de zolder
– VvE bijdrage per maand bedraagt €184,22,-

Begane grond
Bij het betreden van het appartement valt direct de fijne woonkamer op. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt en de grote raampartijen zorgen voor een aangename lichtinval. De ruimte voelt ruim en uitnodigend aan. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u de keurige keuken die van alle gemakken is voorzien. Met een groot raam in de keuken kunt u tijdens het koken lekker naar buiten kijken. De keuken heeft moderne kleuren en is uitgerust met een combi magnetron-oven, koelkast, elektrische kookplaat en vaatwasser.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u de royale, volledig betegelde badkamer. Een heerlijke plek om te ontspannen met een wastafel, ligbad met douche en een radiator. Het kleine raampje zorgt voor voldoende ontluchting. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers te vinden op deze verdieping. Ook hier zijn de wanden en plafonds strak afgewerkt en de laminaatvloer loopt fraai door in alle kamers.

Zolder
De zolder bereikt u middels een vlizotrap. Deze biedt voldoende bergruimte en is ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen en andere zaken die u niet dagelijks nodig heeft.

Buitenruimtes
Het appartement beschikt over een groot balkon, waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Daarnaast is er een externe berging voor extra opslag van bijvoorbeeld fietsen.

Omgeving
Het appartement is gelegen in de prettige buurt in Helmond, bekend om zijn goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen. Op korte afstand vindt u het station van Brouwhuis, waardoor u eenvoudig met het openbaar vervoer kunt reizen. Voor uw dagelijkse boodschappen en winkelplezier kunt u terecht in het nabijgelegen winkelgebied. De buurt heeft een gevarieerde demografie, met een mix van jong en oud, wat zorgt voor een levendige en aangename woonomgeving. In de omgeving vindt u tevens diverse sportfaciliteiten, parken en gezellige eetgelegenheden die aansluiten bij de wensen en behoeften van zowel starters als stellen.

Bereikbaarheid
Het appartement aan Utrechtplein 14 is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanuit Helmond heeft u snelle toegang tot belangrijke snelwegen zoals de A67 en de A270, waardoor steden als Eindhoven en Venlo snel te bereiken zijn. Het station van Brouwhuis ligt op korte afstand, waardoor u eenvoudig de trein kunt nemen naar omliggende steden zoals Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.