De Hilt 53, Bakel

Welkom bij de Hilt 53, een prachtig tussenwoning gelegen in het hart van Bakel. Deze woning is een absolute vondst voor starters en stellen die op zoek zijn naar een modern en instapklaar huis. Met een woonoppervlakte van 106 vierkante meter biedt deze woning verrassend veel ruimte en comfort. Naast de rustige ligging in een kindvriendelijke woonwijk, vindt u tal van voordelen, zoals een royaal bemeten achtertuin, een ruime keuken en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Alle essentiële kenmerken voor een zorgeloos en aangenaam leven zijn aanwezig in deze moderne woning.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– 10 zonnepanelen voor een duurzame energievoorziening
– Airconditioning op de grote slaapkamer
– Provisiekast op de begane grond
– Rolluiken aanwezig voor extra comfort en beveiliging
– Moderne en instapklare staat van de woning
– Onderhoudsvriendelijke en royale achtertuin met dubbele ingang, overkapping en zitje
– Rustige en kindvriendelijke buurt
– Voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst via de centrale hal valt direct het vele licht op. De fijne lichte hal biedt toegang tot de woonkamer, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De hal is afgewerkt met een mooie laminaatvloer en strakke wanden en plafonds.

De keuken grenst direct aan de woonkamer en biedt een royale kookruimte met diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een hete lucht oven, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, stoomoven, koel-vriescombinatie en een quooker. De landelijke keuken is daarbij licht en vrolijk afgewerkt met leuke details op de tegeltjes. Tevens heeft de keuken een handige trapkast en toegang tot de achtertuin via een tuindeur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Twee royale slaapkamers en een wat kleinere kamer, alle voorzien van vloerbedekking, horren en rolluiken voor optimaal comfort. De badkamer op deze verdieping is volledig betegeld en van alle gemakken voorzien, inclusief een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Een royale en keurig onderhouden badkamer waarin u volledig kunt ontspannen.

Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt een royale zolderruimte die uitstekend geschikt is als extra slaapkamer, hobbykamer of opbergruimte. Tevens bevindt zich hier de wasruimte en de opstelling van de cv-ketel.

Buitenruimtes
De grote en onderhoudsvriendelijke achtertuin is een perfecte plek voor ontspanning en recreatie. Met een handige berging en een mooie overkapping aan de achterzijde van de woning, kunt u hier het hele jaar door genieten van het buitenleven. De dubbele ingang maakt het bovendien eenvoudig om alles goed bereikbaar te houden.

Omgeving
De Hilt 53 bevindt zich in een buurt die ideaal is voor gezinnen met kinderen en jonge stellen. De rust en kindvriendelijkheid van de woonwijk gecombineerd met de nabijheid van het centrum van Bakel, bieden een perfecte balans tussen stad en land. Op korte afstand vindt u de basisschool en meerdere winkels voor uw dagelijkse boodschappen, evenals sportfaciliteiten en een sportschool.
Bakel kenmerkt zich door een vriendelijke en hechte gemeenschap. In het stadje vindt u een breed scala aan winkels, gezellige eetgelegenheden en recreatiemogelijkheden, ideaal voor jong en oud. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen en maakt dagelijks leven eenvoudig en aangenaam.

Bereikbaarheid
De woning aan de Hilt 53 is uitstekend bereikbaar. Met de auto bent u snel op de snelwegen A50 en A67, die verbinding bieden naar steden als Eindhoven en Helmond. Het openbaar vervoer is eveneens goed georganiseerd met diverse bussen die frequente verbindingen bieden naar nabijgelegen treinstations.

Bent u op zoek naar een comfortabele en instapklare woning in een rustige, kindvriendelijke omgeving nabij het centrum? Plan dan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen van dit prachtige huis in Bakel.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.