Hagelkruis 16, Bakel

Aan Hagelkruis 16 in het pittoreske Bakel vindt u een prachtige geschakelde vrijstaande woning, ideaal gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk. Deze modern ingerichte woning combineert comfort en stijl met een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de vele raampartijen. Met circa 137 vierkante meter aan gebruiksoppervlakte biedt deze woning niet alleen royale leefruimtes, maar ook veel privacy door de bosrand aan de achterzijde van het perceel. De keurig onderhouden tuin op het noorden verzekert u van zon op elk moment van de dag, ondanks de ligging. Ideaal voor stellen en gezinnen die een fijne buurt en groene omgeving waarderen, nabij het centrum van Bakel.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– 12 zonnepanelen aanwezig
– Veel lichtinval in de woning door grote raampartijen
– Tuin met veel privacy, grenzend aan bosrand
– Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt
– Instapklare, modern ingerichte woning
– Royale leefruimtes met drie slaapkamers en een grote badkamer
– Keurig onderhouden, zowel binnen als buiten
– Geen doorgaand verkeer in de straat

Indeling

Begane grond
Wanneer u de woning betreedt, komt u in een ruime centrale hal. Hier is voldoende ruimte voor een garderobe en vindt u prachtige houten vloeren die doorlopen in de woonkamer en keuken. De wanden en plafonds zijn gestuct, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Vanuit de hal heeft u toegang tot de royale woonkamer die baadt in natuurlijk licht dankzij de vele raampartijen. Hier vindt u ook ruimte voor een royale eettafel, ideaal voor gezellige familiemaaltijden.

De keuken is modern en luxe ingericht met een tegelvloer, gestucte wanden en plafonds. Voorzien van heteluchtoven, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en een gasfornuis, biedt deze lichte ruimte alle gemakken die u zich kunt wensen. Het composiet aanrechtblad geeft de keuken een stijlvolle en duurzame uitstraling.

Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met witgoedaansluiting en berging, welke extra opslagruimte biedt en zorgt voor een opgeruimde uitstraling.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich de volledig betegelde, moderne en luxe badkamer. Met vloerverwarming, een verrassend royale ruimte, een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, toilet en een design radiator, bent u hier van alle gemakken voorzien. De slaapkamers op deze verdieping zijn royaal en voorzien van laminaatvloeren, gestucte wanden en plafonds. Een derde kamer kan gebruikt worden als slaapkamer, hobbyruimte, werkkamer of inloopkast, naar gelang uw wensen.

Tweede verdieping
De tweede verdieping herbergt een royale slaapkamer, bekleed met een laminaatvloer. Een voorzolder met de cv-installatie maakt deze verdieping compleet en biedt extra opbergruimte.

Buitenruimtes
De keurig onderhouden tuin is voorzien van een fijne overkapping, wat ideaal is voor zomerse avonden of nat weer. Ondanks de ligging op het noorden heeft deze tuin zeer veel zonlicht en biedt daarnaast de rust en privacy die u zoekt, met uitzicht op de bosrand achter de woning.

Omgeving
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, omgeven door groene natuur op loopafstand. Het bruisende centrum van Bakel ligt op korte afstand, evenals de basisschool en de kinderopvang. De buurt kenmerkt zich door een fijne demografie met hoofdzakelijk gezinnen en stellen. Kinderen kunnen hier veilig buitenspelen, dankzij de rustige straten zonder doorgaand verkeer en de nabijheid van scholen en speelplaatsen.

Bereikbaarheid
Hagelkruis 16 is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De woning ligt op enige afstand van grote verbindingswegen zoals de A67 en de N279, die directe routes bieden naar steden als Helmond en Eindhoven. Treinstations in deze omliggende steden maken reizen naar andere bestemmingen eveneens uiterst eenvoudig, waardoor u alle voorzieningen binnen handbereik hebt.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en comfort van Hagelkruis 16 in Bakel.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.