Hoekendaalse Velden 26, Bakel

Introductie
Welkom bij deze prachtige en levensloopbestendige bungalow gelegen aan de Hoekendaalse Velden 26 in Bakel. Deze woning straalt rust, ruimte en kwaliteit uit, iets wat u zeker zal aanspreken. Met een royale oppervlakte van circa 165 vierkante meter, een grote fraaie tuin op het zuidwesten en een rustige ligging aan een doodlopende weg aan de rand van een bos, biedt deze bungalow alles wat u zoekt voor een comfortabel en zorgeloos leven. De woning is goed onderhouden en direct te betreden.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– Royale woning met alle voorzieningen op de begane grond
– Hoogwaardig afwerkingsniveau
– Grote bergzolder voor extra opslagruimte
– Gelegen op een rustige locatie met vrij uitzicht op de molen
– Verzorgde en makkelijk te onderhouden tuin gelegen op het zuidwesten met een overkapping
– Keurig onderhouden en instapklaar
– Royale leefruimtes met veel natuurlijk licht dankzij grote raampartijen
– Grote inpandige garage met aansluitend een multifunctionele ruimte, beide voorzien van vloerverwarming

Indeling

Begane grond

Centrale hal:
De centrale hal van deze bungalow verwelkomt u met een gevoel van ruimte en licht. Vanuit hier zijn de woonkamer, keuken en overige vertrekken bereikbaar. De hal is voorzien van een tegelvloer van natuursteen, strak afgewerkte wanden en plafonds, wat bijdraagt aan een verzorgde uitstraling. Tevens bevindt de meterkast zich in de hal.

Woonkamer:
Stap binnen in de royale woonkamer, waar veel natuurlijk licht binnenvalt door de grote raampartijen. Hier geniet u van een prachtig en weids uitzicht op de molen. Alle ruimtes op de begane grond zijn voorzien van een tegelvloer van natuursteen inclusief vloerverwarming.

Extra ruimte:
Daarnaast is er een extra ruimte, die perfect kan dienen als kleine slaapkamer, hobbyruimte of kantoor.

Keuken:
De moderne keuken is volledig uitgerust en biedt veel ruimte en comfort. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Ook hier geniet u van vloerverwarming en extra lichtinval dankzij de grote ramen. Via de schuifpui heeft u zicht en direct toegang tot de fraaie tuin.

Hal:
Achter de keuken bevindt zich een ruime hal voorzien van een wasbak die toegang biedt tot diverse ruimtes zoals de garage, toilet en de bijkeuken.

Toilet:
Rolstoeltoegankelijk toilet dankzij de brede deuren met closet, urinoir en wasbak.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en beschikt over alle moderne gemakken. Hier vindt u een ligbad, inloopdouche en wastafel. Ook de badkamer is voorzien van vloerverwarming en is keurig onderhouden.

Slaapkamer:
De bungalow beschikt over een ruime slaapkamer met strakke afwerking en is voorzien van een muurkast en vloerbedekking.

Andere ruimtes
De bijkeuken biedt ruimte voor het witgoed en zorgt voor extra opbergruimte. Door de aanwezigheid van een verhoogde vloer met daaronder bergruimte, staan de wasmachine en droger op werkhoogte.

Zolder
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap en biedt extra bergruimte. Hier bevindt zich ook de warmtepompinstallatie met buffervat en boiler.

Buitenruimtes en tuin
De buitenruimte van deze bungalow is een ware aanvulling op het wooncomfort. De verzorgde tuin, gelegen op het zuidwesten, nodigt uit tot ontspanning. De overkapping zorgt voor een beschutte plek om in alle rust van de buitenlucht te genieten. Klein gedeelte van de tuin was in gebruik als kippenren en is voorzien van een kippenhok. Daarnaast beschikt de woning over een royale garage, voorzien van automatische garagedeur en vloerverwarming en sluit aan op een grote multifunctionele ruimte (tevens voorzien van vloerverwarming); ideaal voor diverse doeleinden.
In de garage is de centrale stofzuiger geplaatst waarvan in het huis meerdere aankoppelingen aanwezig zijn. De oppervlakte van de garage is meegenomen in het woonoppervlak, indien gewenst is de garage relatief simpel te betrekken bij de woning.

Achter de bebouwde buitenruimtes is een overkapping aanwezig voor de opslag van tuingereedschap en is voorzien van een regenwaterton met overstort.

Omgeving
De omgeving van Hoekendaalse Velden 26 biedt een scala aan voorzieningen. Op loopafstand vindt u de bossen, perfect voor wandelingen en fietstochten. Bakel staat bekend om zijn vriendelijke en hechte gemeenschap, waar u zich snel thuis zullen voelen.

Bereikbaarheid
De woning is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Hoekendaalse Velden 26 zijn de snelwegen A67 en A270 snel te bereiken, wat u verbindt met steden zoals Eindhoven en Helmond. Daarnaast zijn er goede busverbindingen en ligt het dichtstbijzijnde treinstation op korte rijafstand, wat zorgt voor een vlotte aansluiting naar omliggende steden en openbare voorzieningen.

Energielabel is in aanvraag en volgt zo snel mogelijk.

Bent u op zoek naar een instapklare en levensloopbestendige bungalow in een rustige en groene omgeving? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen van deze prachtige woning.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.