Wilhelminastraat 19, Bakel

elkom in deze prachtig onderhouden vrijstaande woning aan de Wilhelminastraat 19 in Bakel. Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, tegenover de basisschool, en op steenworp afstand van het bruisende centrum, biedt deze woning een ideale leefomgeving voor vele. Met een oppervlakte van circa 136 vierkante meter en een royale tuin, zal dit huis u zeker weten te betoveren. Tevens beschikt de woning over vijf ruime slaapkamers, diverse leefruimtes met volop lichtinval en een grote garage met carport. Hier heeft u alle mogelijkheden om het volledig naar uw smaak in te richten en jarenlang van te genieten.

Bijzonderheden
– Vrijstaande woning met royale tuin
– Goed onderhouden woning
– Vijf ruime slaapkamers
– Ruime en lichte leefruimtes
– Grote garage met carport
– Overkapping om heerlijk van de tuin te genieten
– Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk tegenover de basisschool
– Veel natuurlijk licht door grote ramen en tuindeuren
– Praktische bijkeuken met witgoedaansluiting

Indeling

Begane grond
De centrale hal verwelkomt u met een royale entree die toegang biedt tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De hal is voorzien van een strakke tegelvloer en gladde wanden en plafonds.

De woonkamer is ruim opgezet en geniet van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote ramen en tuindeuren naar buiten. Met meer dan genoeg ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek, kunt u hier heerlijk ontspannen en dineren. De tegelvloer en de vloerverwarming zorgen voor extra comfort, terwijl de gaskachel een gezellige sfeer creëert in de koudere maanden.

In de keuken, die naar eigen smaak gemoderniseerd kan worden, vindt u een groot raam dat zorgt voor extra lichtinval. Ook is de keuken voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een royale trapkast voor extra provisieruimte.

Een handige bijkeuken biedt ruimte voor de witgoedaansluitingen en extra opslag, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak van het dagelijks leven. Tevens vindt u hier nog een zoldertje voor extra opslag.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over een volledig betegelde badkamer, keurig onderhouden en voorzien van een wastafel met meubel, een ligbad met douche en een raam voor natuurlijke ontluchting. Er is een separate toiletruimte aanwezig.

U vindt hier ook drie ruime slaapkamers, de vloer is voorzien van een zeil, strakke wanden en plafonds, en rolluiken om een goede nachtrust te garanderen.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee prima slaapkamers, beide met een laminaatvloer. Deze verdieping kan ideaal gebruikt worden als logeerkamer, kantoor of hobbyruimte.

Buitenruimtes
De buitenruimtes zijn royaal en perfect onderhouden. U beschikt over een grote garage met carport, ideaal voor het stallen van een auto of als extra bergruimte. De fraaie overkapping biedt een heerlijke zitplek om volop van de tuin te genieten, ongeacht het weer.

Omgeving
De wijk waarin deze woning zich bevindt, biedt tal van voorzieningen die het dagelijks leven makkelijk en plezierig maken. Op loopafstand vindt u zowel de huisarts als een speelveldje, waardoor de locatie perfect is voor gezinnen met kinderen. Het winkelcentrum, eveneens op loopafstand, voorziet in al uw dagelijkse benodigdheden.

Bakel is een gezellige en gemoedelijke plaats waar zowel de jongere als oudere generatie uitstekend samenwonen. De buurt kenmerkt zich door een hechte gemeenschap met veel jonge gezinnen, wat bijdraagt aan een levendige sfeer. Diverse sportverenigingen, een bibliotheek en een cultureel centrum zijn enkele voorbeelden van de voorzieningen die Bakel te bieden heeft.

Bereikbaarheid
De woning is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de Wilhelminastraat 19 bent u binnen enkele minuten op de A67, die een directe verbinding biedt naar steden zoals Eindhoven en Venlo. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Helmond, wat slechts enkele kilometers van Bakel ligt. Hierdoor is de woning ideaal voor zowel forenzen als mensen die graag in een rustige omgeving willen wonen, maar toch snel de stad op kunnen zoeken.

Wilt u deze woning met eigen ogen bewonderen? Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Zo kunt u zelf ervaren wat deze prachtige woning en de veelzijdige omgeving u te bieden hebben.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.