Oude School 1, Liessel

Unieke hoekwoning in het centrum van Liessel

Introductie
Bent u op zoek naar een moderne, luxe afgewerkte hoekwoning in het hart van Liessel? Deze prachtige woning aan de Oude School 1 biedt comfortabele en instapklare woonruimte, perfect voor u. Met een royale oppervlakte van circa 145 vierkante meter, een keurige tuin met luxe overkapping, zonnepanelen, en airconditioning, is dit huis een uitzonderlijke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een rustig gelegen thuis in een gezellige buurt.

Bijzonderheden
– Moderne en luxe hoekwoning
– Royale oppervlakte van circa 145 m2
– Centrale ligging in Liessel, in een rustige woonwijk
– Luxe overkapping, volledig af te sluiten
– 13 zonnepanelen en twee airco’s aanwezig
– Luxe bijkeuken met twee koel/vriescombinaties en keukenblok
– Carport aanwezig
– Vrij gelegen aan een doodlopende straat
– Goed geïsoleerd, luxe afgewerkt en instapklaar

Begane grond
Bij binnenkomst via de centrale hal valt direct de moderne entree op, met een strakke pvc vloer voorzien van vloerverwarming. De hal geeft toegang tot het toilet, de keuken, de trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt, wat een serene sfeer creëert.

De woonkamer, eveneens met een pvc vloer en vloerverwarming, biedt een fijne moderne zithoek met veel lichtinval. De strakke wanden en plafonds zorgen voor een rustige en pure uitstraling, terwijl de tuindeuren direct toegang bieden tot de buitenruimte.

De open keuken is een ware eyecatcher met zijn houtlook en moderne industriële uitstraling. Voorzien van alle gemakken zoals een hete lucht oven, vaatwasser, inductie kookplaat, combi-oven en een royale koel-vriescombinatie, is deze ruimte ideaal voor de liefhebber van koken. Het grote raam zorgt voor extra lichtinval, waardoor de keuken een warme en uitnodigende plek is.

De garage, momenteel in gebruik als bijkeuken, is luxe afgewerkt met een keukenblok, tegelvloer met elektrische vloerverwarming en airco. Hier vindt u ook twee koel-vriescombinaties, wat deze ruimte perfect maakt voor extra opslag en gemak.

Eerste verdieping
De volledig betegelde, moderne badkamer op de eerste verdieping is voorzien van alle comfort zoals een dubbele wastafel met meubel, een inloopdouche, ligbad, elektrische verwarming en verlichting in de spiegel, en een designradiator.

De drie slaapkamers, allen uitgerust met een laminaat vloer, strakke wanden en plafonds, bieden een rustige slaapomgeving. Eén van de slaapkamers beschikt zelfs over een eigen inloopkast, wat extra opbergruimte biedt.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt men de royale zolder, die prima dienst kan doen als extra slaapkamer. Hier vindt u tevens de wasmachine-aansluiting en de cv-ketelopstelling.

Buitenruimtes
De keurig aangelegde tuin biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten. De luxe overkapping, die volledig af te sluiten is, maakt dit de ideale plek voor gezellige avonden met vrienden en familie. Daarnaast is er een praktische berging aanwezig voor bijvoorbeeld uw fietsen.

Omgeving
Liessel is een ideale woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Op korte afstand vindt u de basisschool, supermarkt en een huisarts. Daarnaast zijn er volop recreatiemogelijkheden zoals speelveldjes voor kinderen en mooie wandelroutes. De demografische gegevens laten zien dat Liessel een vriendelijke en gevarieerde gemeenschap is, waarin u zich snel thuis zult voelen.

Bereikbaarheid
De woning aan de Oude School 1 is uitstekend bereikbaar. Met de auto bent u zo op de snelwegen A67 en A2, die verbinding bieden naar steden als Eindhoven, Venlo en Helmond. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, met nabijgelegen bushaltes en treinstations.

Bent u klaar om deze unieke woning zelf te ervaren? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de ruimte, het comfort en de luxe die deze woning te bieden heeft.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.