Hagelkruisstraat 30,Bakel

Verrassend grote vrijstaande woning met royale tuin en zonnepanelen

Aan het charmante Hagelkruis 30 in Bakel staat deze verrassend ruime vrijstaande woning te koop, ideaal voor vele. Met een woonoppervlakte van maar liefst circa 175 vierkante meter beschikt deze woning over diverse voorzieningen, waaronder een slaapkamer en badkamer op de begane grond, drie royale slaapkamers op de eerste verdieping, en een ruime zolder die gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een vierde slaapkamer. Bovendien geniet u van een rustige ligging in een bosrijke woonwijk met veel privacy in de achtertuin. Graag nemen wij u mee door de woning.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte van 175 vierkante meter
– Vrijstaande woning in een rustige, bosrijke omgeving
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond
– Drie royale slaapkamers en een grote badkamer op de eerste verdieping
– Royale zolder met potentieel voor een vierde slaapkamer
– Tuin op het zuidwesten met veel privacy
– 14 zonnepanelen voor duurzaamheid
– Eigen oprit met carport
– Enkel bestemmingsverkeer in de buurt, toch nabij het centrum
– Naar eigen smaak te moderniseren

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst via de centrale hal ervaart u direct de ruimte en lichtinval van deze woning. De hal biedt toegang tot de royale woonkamer, de keuken, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Ook vindt u hier een fijn nisje voor de jassen en een praktische tegelvloer.

De woonkamer, die grenst aan de keuken, is een ware lichtbron door de grote raampartijen en de houten vloer draagt bij aan een warme sfeer. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel, en de houtkachel zorgt voor knusse avonden.

Aan de woonkamer grenst de royale keuken, voorzien van een tegelvloer en veel natuurlijke lichtinval. De keuken zelf is ruim opgezet en beschikt over een gasfornuis, oven en koelkast. De begane grond herbergt tevens een moderne badkamer, die volledig is betegeld en voorzien van een toilet, inloopdouche, wastafel en praktische opbergkast.

De aangrenzende slaapkamer op de begane grond is royaal en voorzien van een laminaatvloer. Vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de moderne badkamer. Verder biedt de begane grond een ruime bijkeuken voor extra opslagmogelijkheden.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, alle voorzien van een laminaatvloer. Eén van de slaapkamers heeft bovendien extra bergruimte onder het schuine dakgedeelte. De keurige badkamer op deze verdieping is volledig betegeld en bevat alle gemakken: een ligbad, toilet, inloopdouche, en twee wastafels. Dit biedt volop mogelijkheden om naar eigen smaak te moderniseren.

Tweede verdieping
De tweede verdieping bestaat uit een royale zolder met veel potentie. Hier kan eenvoudig een vierde slaapkamer of hobbyruimte worden gerealiseerd. Met een groot dakraam en een wastafel is deze ruimte uiterst geschikt voor diverse doeleinden. Bovendien draagt de overloop bij aan extra opbergruimte onder het dakbeschot.

Buitenruimtes
De woning beschikt over een royale tuin op het zuidwesten, waardoor u van veel privacy kunt genieten. De aantrekkelijke ligging met vrije achterzijde maakt deze tuin tot een heerlijke plek om te ontspannen. Een royale berging voor extra opslag zorgt ervoor dat u tevens over voldoende praktische ruimte beschikt.

Omgeving
De woning bevindt zich in een rustige woonwijk van Bakel, omgeven door een prachtige bosrijke omgeving. Op korte afstand vindt u een divers aanbod aan voorzieningen zoals het centrum met diverse horecagelegenheden en winkels.
Voor gezinnen met kinderen zijn er twee basisscholen en kinderopvang in de nabije omgeving, wat eveneens aantrekkelijk is voor stellen die plannen hebben voor gezinsuitbreiding. Bakel biedt een prettige mix van stedelijke voorzieningen in een landelijke setting, wat bijdraagt aan een hoog woongenot.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.