De Makelaar levert maatwerk

Iedere woning heeft zijn eigen verhaal. Net als iedere koper. De Makelaar zet zijn expertise in om u de juiste aankoopbegeleiding te bieden, compleet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit levert u gegarandeerd voordeel op!
Samen stellen we een plan van aanpak op

 

Samen stellen we een plan van aanpak op

Op een gegeven moment heeft u uw geschikte huis gevonden. Het huis waar u naar op zoek bent! De Makelaar gaat vervolgens het huis met u bekijken. Op basis hiervan stellen we samen een plan van aanpak op, want wat dient er bijvoorbeeld aan de woning nog te gebeuren om het helemaal tot uw wens te maken? De Makelaar heeft een bouwkundige achtergrond en kan op basis daarvan u direct een gericht advies geven voor eventuele verbouwing of aanpassing van de woning.

Samen kijken we naar wat u zelf wil en kan doen aan het huis en naar wat u door onze deskundige Makelaar op laat pakken (aangezien uw makelaar u ook adviseert bij bouw- of verbouwingsvraagstukken). Uiteraard begeleidt de Makelaar u tijdens het gehele onderhandelingsproces. Zo komen we gegarandeerd tot een interessante prijs waarbij u merkt dat de kosten voor de aankoopbegeleiding zeker de moeite waard zijn. De Makelaar gaat graag vrijblijvend met u in gesprek om te bepalen hoe hij u kan helpen.

Waarom Vastgoed Totaal

1

Jarenlange ervaring

De makelaar met jarenlange bouwkundige achtergrond en ervaring.
2

Meer dan alleen een bezichtiging

De makelaar die u tijdens de bezichtiging direct inzicht geeft in de (ver)bouwmogelijkheden en de totale investeringskosten.
3

Van ontwerp tot oplevering

De bouwmanager die de ontwikkeling van uw bouwplannen van ontwerp tot oplevering verzorgt.
4

Direct inzicht in budget

De bouwmanager die direct inzicht geeft in het budget van uw bouwproject, deze bewaakt en het maximale resultaat behaald uit dat budget.
5

Uw gebruiksgemak voorop

De woonstylist die u al in de ontwerpfase van uw bouwtraject in het woongenot en gebruiksgemak adviseert.
6

Eén team

Dit alles binnen één team van specialisten van makelaar, bouwmanager en woonstylist.

Vrijblijvend 10 minutengesprek

Stel u eerste vragen aan één van onze
specialisten met betrekking tot uw woonsituatie,
(aanstaande) bouw of verbouwing.