Jaegerhofweg 4, Veulen

Vorstelijke woonboerderij op rijkelijke kavel, uw kans op een zorgeloos landleven

Introductie:
Welkom aan de Jaegerhofweg, waar deze unieke woonboerderij van 207 vierkante meter met open armen op u wacht. Gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Veulen, biedt deze woning u een prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Het is een plek van rust en ruimte met onbegrensde mogelijkheden voor gezinnen, koppels en natuurgenieters. Laat u verleiden door de sfeer van het landelijke leven, terwijl steden en faciliteiten binnen handbereik blijven.

Bijzonderheden:
• Een fraaie woonboerderij op een riante kavel van ruim 7730 m2, met altijd zon in de tuin.
• De woning is in zeer goede staat van onderhoud.
• Voor de zzp’er of hobbyist zijn er nog 2 aparte bijgebouwen.
• Het huis biedt veel woonruimte, waarmee vele mogelijkheden open staan.

Indeling:

Souterrain:
De provisieruimte in het souterrain biedt voldoende ruimte voor het opbergen van uw voorraden en andere spullen.

Begane grond:
Bij binnenkomst via de centrale hal valt direct de hoeveelheid licht op die naar binnen stroomt. De hal biedt toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer, toilet en de eerste verdieping via een vaste trap. De woonkamer, met authentieke ramen en houten vloer, ademt een vruchtbare mix van rustieke charme en moderne comfort uit. De dichte keuken met tegelvloer is voorzien van allerlei gemakken, waaronder een combi-oven, combi-magnetron, inductie kooktoestel en vaatwasser. Verder bevind zich op de begane grond nog een riante berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Tevens bevind zicht hier het tweede toilet en hier is tevens de cv-installatie geïnstalleerd.

Eerste verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping met een volledig betegelde, moderne badkamer met luxe douchecabine, hangend toilet, ligbad en raam. Deze ruime verdieping omvat tevens vijf ruime slaapkamers, met veel daglicht en laminaatvloer.

Zolder:
De zolder is momenteel in gebruik als bergruimte. Toegang tot de zolder is middels een vlizotrap.

Buitenruimtes:
De buitenruimte is minstens zo indrukwekkend met een grote schuur van 18 bij 7 meter. Deze semi-geïsoleerde ruimte is ideaal voor opslag, een hobbyruimte of als klusruimte. Daarnaast bevind er zich een keurige overkapping aan de gevel, hier kunt u heerlijk genieten van de voorjaars zon.

Omgeving:
In de omgeving van Veulen is er genoeg te doen en te zien. Op korte afstand bevinden zich de randwegen en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met natuur op loopafstand. Veulen is een dorp met veel families met kinderen en koppels, waar de dorpssfeer en saamhorigheid hoogtij vieren.

Bereikbaarheid:
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen zoals de A73 en het treinstation van Venray, waardoor u binnen no-time in steden zoals Nijmegen, Venlo of Eindhoven bent.

Bent u de nieuwe trotse bewoner van deze statige woonboerderij aan de Jaegerhofweg 4 in Veulen? We nodigen u uit voor een bezichtiging om de mogelijkheden van deze woning met eigen ogen te zien. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.