Steengoed 16, Bakel

Instapklare tweekapper op sfeervolle locatie in Bakel

Laat ons u welkom heten aan de Steengoed 16 in Bakel. Een keurig onderhouden tweekapper die zich bevindt in een prachtige nieuwbouwwijk nabij het centrum. Met een rustige ligging, zonnige tuin met overkapping en energielabel A, is het duidelijk dat deze woning aan elke moderne vereiste voldoet voor een comfortabele woonervaring. Ideaal voor starters en stellen, dit instapklare huis is klaar om van te genieten.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– Goed onderhouden en instapklaar
– Ruime zonnige tuin met fijne overkapping
– Garage biedt voldoende ruimte voor uw voertuig of als extra opslagruimte
– Goed geïsoleerd met een uitstekend energielabel A
– Gelegen in een rustige en mooie nieuwbouwwijk nabij het centrum van Bakel

Begane grond
U betreedt de woning via een lichte centrale hal met laminaatvloer en fijn spuitwerk op de wanden en plafonds. Het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden zich hier. De knusse woonkamer met veel lichtinval is afgewerkt met dezelfde materialen. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de open, moderne keuken, voorzien van ramen aan de voorkant en uitgerust met hedendaagse apparatuur zoals een hete luchtoven, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en gasfornuis.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers die allen vloerbedekking hebben en afgewerkt zijn met fijn spuitwerk op de wanden en plafonds. De badkamer is modern en volledig betegeld, voorzien van een ligbad met douche, wastafel met meubel en toilet.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich een wasruimte met cv-opstelling en een mogelijkheid tot vierde slaapkamer voor extra ruimte en comfort.

Buitenruimtes
Geniet op warme dagen van de onderhoudsarme zonnige tuin met overkapping die een schaduwplek biedt op hete zomerdagen. De ruime garage biedt extra opslagruimte en zorgt voor veilige parkeergelegenheid voor uw auto.

Omgeving
De wijk Bakel ligt op korte aftstand van supermarkten, basisschool en kinderopvang, ideaal voor dagelijkse voorzieningen. Opvallend aan de buurt is haar dynamiek, passend bij een gemeenschap met een gezonde mix van jonge gezinnen, stellen en senioren. In de buurt kunt u tevens genieten van fijne wandelroutes.

Bereikbaarheid

Steengoed 16 is gunstig gelegen nabij diverse snelwegen, waaronder de A67 en A73, waardoor steden als Eindhoven en Venlo makkelijk te bereiken zijn. Daarnaast is het openbaar vervoer optimaal met diverse bushaltes en het treinstation van Helmond in de nabije omgeving.

Bent u enthousiast geworden over deze prachtige tweekapper in Bakel? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging. U bent altijd welkom.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.