Akkerweg 16, Milheeze

Karaktervolle, Vrijstaande Woning Aan De Akkerweg 16, Milheeze

Uitnodigend en warm, omarmd door een ruime tuin, vindt u deze aantrekkelijke vrijstaande woning aan de Akkerweg in Milheeze. Met een woonoppervlakte van c.a. 98 vierkante meter, perfect onderhouden, bevindt dit charmante familiehuis zich in het hart van een gezellige wijk. Letterlijk op steenworp afstand van het verenigingsleven en omringd door een brede straat, is dit een thuis voor stellen en gezinnen die harmonieus stadsgemak en rustige wooncomfort willen combineren.

**Bijzonderheden**

– Genereus perceel met een ruime, goed onderhouden tuin
– Natuurlijk licht in overvloed dankzij de grote puien
– Woning in optimale staat, met zorg en aandacht onderhouden
– Voldoende parkeerplaats op privéterrein, altijd plek voor uw auto

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

**Indeling**

De indeling van deze woning ademt comfort en functionaliteit uit, met iedere ruimte ontworpen voor gemak en vrije leefbaarheid.

**Begane grond**

U stapt binnen in de centrale hal, het hart van dit thuis. De hal geeft toegang tot de keuken, meterkast en de eerste verdieping middels een vaste trap. De voordeur met lichtinval geven de hal een open en uitnodigende sfeer. De woonkamer is een genot voor het oog, compleet met marmeren vloer stukwerk wanden en een stukwerk plafond met sierlijst. De keuken biedt veel potentieel, de aanliggende provisie kast is uitermate geschikt voor uw proviand. De woning beschikt ook over functionele bijruimtes zoals een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger, een toilet, en een wasbak.

**Eerste verdieping**

Op de eerste verdieping vindt u een volledig betegelde badkamer met douche en wasbak. Daarnaast beschikt deze verdieping over drie slaapkamers. Elke kamer wordt gekenmerkt door veel daglicht en beschikt over inbouwkasten voor optimale bergruimte.

**Zolder**

Via een vlizotrap bereikt u de zolder, perfect te gebruiken als extra bergruimte. Hier staat ook de cv installatie opgesteld.

**Buitenruimtes**

De tuin huisvest tevens twee bergingen en een garage voor tuingereedschap en andere opberg mogelijkheden, naast het bieden van een rustgevend groen uitzicht.

**Omgeving**

Gelegen in het levendige Milheeze, heeft de woning een gunstige ligging. Kinderopvang en speeltuinen bevinden zich binnen loopafstand, ideaal voor gezinnen met kinderen. Daarnaast biedt de wijk vlotte toegang tot diverse randwegen voor uw mobiliteit.

U zult ook een vriendelijke en levendige gemeenschap van stellen en gezinnen vinden, waarmee u ongetwijfeld aangename relaties zult opbouwen. Ook zijn er tal van lokale voorzieningen, recreatieve plekken en prachtige wandel- en fietsroutes in de nabijheid.

**Bereikbaarheid**

De Akkerweg in Milheeze ligt gunstig ten opzichte van de snelweg A58, die u gemakkelijk naar omliggende steden zoals Eindhoven en Helmond leidt. Bovendien is ook het openbaar vervoer goed geregeld in Milheeze, met buslijnen naar Eindhoven en Helmond.

Ziet u zichzelf al in deze comfortabele, vrijstaande woning? Neem contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging. Kom en ervaar de charme van de Akkerweg 16 in Milheeze. Uw toekomstig thuis wacht geduldig op uw bezoek.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.