Bakelsedijk 188, Helmond

Karakteristiek jaren 30 wonen in het levendige centrum van Helmond

‘Introductie’

Gunstig gelegen in het gewilde Helmond Oost, aan de bakelsedijk 188, bieden wij u deze unieke en ruime hoekwoning aan. Met zijn ruime oppervlakte van 180 vierkante meter, staat deze woning, daterend uit de jaren 30, bol van karakter en charme. De ideale woning voor stellen of gezinnen die in het bruisende stadscentrum willen wonen, maar ook de rust en ruimte van een grotere woning weten te waarderen. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is netjes afgewerkt.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

‘Bijzonderheden’

– Hoekwoning met veel woonoppervlak van 120m² vierkante meter
– Gelegen in de zeer gewilde buurt Helmond Oost
– Voorzien van een grote schuur, ideaal voor de hobbyist of de zelfstandige ondernemer
– De woning verkeert in zeer nette staat, met behoud van de karakteristieke jaren 30 details

‘Indeling’

Begane grond:
De centrale hal, kenmerkend voor de jaren 30 stijl, biedt toegang tot verschillende ruimtes van de woning. In de lichte en ruime woonkamer treft u houtenvloeren, een grote raampartij en gezellige gashaard. Naast de woonkamer bevindt zich de landelijke keuken met een kunststof aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond vindt u tevens de eerste badkamer, uitgerust met een douche en wastafel. De serre, die in open verbinding staat met de woonkamer, is een prettige ruimte met veel licht.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping vindt u drie slaapkamers, allen voorzien van voldoende daglicht en keurig afgewerkte vloeren. Daarnaast beschikt deze etage over een extra toilet met aansluiting voor de cv-installatie.

Zolder:
De zolder biedt ruimte voor een logeerkamer en extra bergruimte en is te bereiken middels een vaste trap.

‘Buitenruimtes’

De woning beschikt over een grote schuur, ideaal voor klussen of voor hobby’s. De overkapping is perfect voor het genieten van lange zomeravonden.

Sectie ‘Omgeving’

In de directe omgeving van de woning vindt u een winkelcentrum op loopafstand, evenals diverse natuurgebieden die u te voet kunt bereiken. Ook de randwegen zijn dichtbij, waardoor u altijd snel op weg bent. Helmond Oost is een levendige buurt met een mix van jonge gezinnen, stellen en ouderen, wat zorgt voor een aangename dynamiek.

‘Bereikbaarheid’

Vanaf de Bakelsedijk bereikt u eenvoudig de uitvalswegen naar omliggende steden zoals Eindhoven en Deurne. Ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld, met het Centraal Station van Helmond op korte afstand van de woning.

Ziet u zichzelf al wonen in deze prachtige hoekwoning? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een bezichtiging. We leiden u graag rond in uw mogelijk toekomstige droomhuis.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.