Bergakker 35, Milheeze

Uw Perfecte Start in Milheeze: Tussenwoning aan de Bergakker 35

Introductie

Ontdek deze tussenwoning, fraai gelegen aan de Bergakker in het hart van Milheeze. Met een oppervlakte van c.a. 101 vierkante meter en de nabijheid van een speelveld in het centrum, biedt deze woning een ideale start voor stellen, gezinnen met kinderen en starters op de woningmarkt. Warm en uitnodigend, de woning combineert comfort met gemak en biedt elk lid van uw gezin hun eigen bijzondere plek aan.

Bijzonderheden

– Tussenwoning met ca 101 vierkante meter aan woonoppervlakte.
– Comfortabele indeling met lichte woonruimtes.
– Diverse buitenruimtes, waaronder een onderhoudsvriendelijke achtertuin en berging voor extra opslag.
– Gunstige ligging in het centrum van Milheeze, dichtbij een speelveld.
– Geschikt voor starters, stellen en gezinnen met kinderen.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op

Indeling

Begane Grond

Vanuit de centrale hal, die baadt in natuurlijk licht, betreedt u het hart van de woning. Een ruime woonkamer, afgewerkt met vinyl, biedt een plek voor ontspanning en samenzijn. Aan de woonkamer grenst de eenvoudige maar functionele keuken, voorzien van alle moderne gemakken zoals oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap, vriezer en combinatie oven

Eerste Verdieping

Op de eerste verdieping vindt u de slaapruimtes, allen voorzien van veel lichtinval en afgewerkt met een combinatie van laminaat en vloerbedekking. De deels betegelde badkamer, uitgerust met ligbad, douche en toilet, zorgt voor een dagelijkse ontspanning.

Zolder

De zolder is een open en flexibel in te delen ruimte, met een dakraam dat het daglicht binnenlaat. Hier bevindt zich ook de opstelling van de cv-ketel.

Buitenruimtes

Extern beschikt de woning over een prima berging, afgewerkt met elektra; een ideale plek voor uw fietsen, gereedschap en tuinmeubilair.

Omgeving

De Bergakker is gelegen in een levendige en kindvriendelijke buurt, met een speelveld direct aan de woning. Het dorpsleven van Milheeze heeft een bruisend verenigingsleven zoals voetbal, tennis, korfbal enz enz, allemaal op loopafstand van uw voordeur.

Bereikbaarheid

Vanuit de woning heeft u uitstekende toegang tot de belangrijkste verbindingswegen in de regio, waaronder de nabijgelegen A67. Het treinstation van Eindhoven is bereikbaar binnen een half uur, waardoor landelijke bestemmingen gemakkelijk toegankelijk zijn.

Ontdek de mogelijkheden van deze uitnodigende tussenwoning aan de Bergakker. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de mogelijkheden van dit gezellige familiehuis. Wij kijken ernaar uit u de trefpunten van uw toekomstige thuis te laten zien.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.