Burgemeesterdiepstratenlaan 18, Bakel

Ruim en sfeervol familiehuis te koop in het rustige Bakel

In de groene en geliefde woonwijk van Bakel, zult u deze charmante tweekapper vinden, gelegen aan een ventweg aan de Burgemeester Diepstratenlaan 18. Met een woonoppervlakte van circa 120 vierkante meter, is dit de ideale woning voor gezinnen of stellen die ruimte en rust zoeken met tegelijkertijd het gemak van leven nabij het centrum. De woning ligt op een royaal perceel en beschikt over een keurig bijgehouden tuin op het zuiden; een uitnodigend thuis waar u naar eigen smaak uw droomhuis kunt creëren.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden:
– Rustige locatie in een bosrijke omgeving, nabij het centrum van Bakel
– Overvloed aan lichtinval dankzij de vele raampartijen
– Ruim opgezette, verzorgde tuin op het zuiden
– Makkelijk parkeren op uw eigen oprit en in de garage
– Keurig onderhouden, met de mogelijkheid om de woning naar eigen smaak in te richten
– Recent buitenschilderwerk (2022) en vervanging van het platte dak (2021)

Indeling:

Begane grond:
Bij betreding van de woning komt u binnen in de centrale hal, die toegang biedt tot de woonkamer, het toilet en de trap naar de bovengelegen verdieping. De hal is ruimtelijk door het hoge plafond en biedt voldoende ruimte voor de garderobe. De woonkamer, afgewerkt met een massief eikenhouten vloer, kent veel lichtinval door de ruime raampartijen en is uitgerust met een sfeervolle houtkachel. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u de keuken, die is betegeld en voorzien is van een elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser en hete lucht oven; klaar om naar eigen wens aangepast te worden.

Eerste verdieping:
De verdieping herbergt een verzorgde badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, enkele wastafel, een toilet en een designradiator. Daarnaast vinden we hier vier slaapkamers met respectievelijk laminaat- en vloerbedekking. De grootste slaapkamer is bijzonder ruim en heeft een ingebouwde kast. Tot slot is er ook nog een aparte cv-ruimte.

Zolder:
De zolder, toegankelijk via een vlizotrap, functioneert als extra bergruimte.

Buitenruimtes:
De verzorgde tuin op het zuiden en bijbehorend tuinhuis staan garant voor vele uren buitenplezier. De ruime garage biedt extra bergruimte of een veilige plek voor uw auto. De garage is opgedeeld in twee ruimtes, waarvan het voorste deel kan worden verwarmd.

Omgeving:
De wijk Bakel is een veilige en kindvriendelijke omgeving. Speeltuinen, scholen en winkels zijn op loop- of fietsafstand. Dagelijkse boodschappen doet u bij de nabijgelegen supermarkt. De buurt kent een prettige mix van jonge gezinnen, stellen en senioren, doordat Bakel een aantrekkelijke woonlocatie is voor iedere leeftijd.

Bereikbaarheid:
De woning aan de Burgemeester Diepstratenlaan is bijzonder goed bereikbaar. Met de auto bent u in no-time op de snelweg A67, waardoor steden zoals Eindhoven en Venlo snel te bereiken zijn. Het treinstation van dichtstbijzijnde stad Helmond ligt slechts op een kwartiertje rijden, wat het openbaar vervoer ook een goede optie maakt.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in dit charmante familiehuis. Als u zichzelf hier ziet wonen en u zou graag meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiden u met plezier door het proces van uw nieuwe thuis.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.