De Biezen 2A, Venhorst

“Geleefde Stijl en Aangelegde Elegantie aan De Biezen 2A, Venhorst”

Introductie
Welkom thuis aan De Biezen 2A in de keurige wijk van Venhorst. Deze zeer nette en luxueuze vrijstaande woning ligt op een scala locatie en geniet uitzicht over de groene landerijen. Een woning van knappe afwerking, stijlvol aangelegde tuin met volwassen planten en een luxe overkapping, klaar om door u en uw gezin bewoond te worden. Toegesneden op stellen en gezinnen die het comfort weten te waarderen, biedt deze woning ruim c.a 148 vierkante meter aan leefruimte.

Bijzonderheden
• Vrijstaand object met een totale vloeroppervlakte van 148 vierkante meter, landelijk van stijl;
• Tuin op het zuiden met privacy, prachtig aangelegd met een luxe overkapping;
• Een hoge mate van afwerking;
• Voorzien van 13 zonnepanelen op eigendom;
• Uitzicht over de aangrenzende landerijen.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Indeling

De centrale hal, die veel lichtinval heeft dankzij de vide, koppelt elke ruimte op de begane grond. De keuken staat in verbinding met de woonkamer, die zich kenmerkt door een houten vloer, stucwerk wanden en plafond en een open haard. De keuken zelf heeft een composiet aanrechtblad en is uitgerust met topapparatuur. Daarnaast vindt u een luxe toilet met stukwerk wanden en welke voorzien is van hangreservoir, een kantoorruimte en een waskamer welke voorzien is van volledig op maat gemaakte meubels.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u een volledig betegelde luxueuze badkamer, drie slaapkamers en een ruime overloop. De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een siergrindvloer en voorzien van voldoende daglicht dankzij de dakkapellen. Ook komen hier de prachtige spachtelputz wanden en het systeem plafond terug.

Zolder
De indeling van de zolder bevat bergruimte, en de opstelling cv installatie is bereikbaar middels een vlizotrap.

Buitenruimtes
De verzorgde buitenruimte bestaat uit een luxueuze overkapping, een tuinhuis, een terras en borders. Verder is er voldoende ruimte voor het opbergen van uw tuingereedschap in de inpandige garage.

Omgeving
De groene omgeving en de verschillende uitvalswegen maken Venhorst tot een aangename plek om te leven. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen, met natuurgebieden op loopafstand. Speelplaatsen in de buurt bieden alle ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl de randwegen een vlotte verbinding garanderen naar omliggende steden.

Bereikbaarheid
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen en andere wegen, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. De N277 en A50 zijn gemakkelijk bereikbaar, net als de naburige steden Uden en Veghel. Het dichtstbijzijnde treinstation is in de nabijgelegen Uden.

In afsluiting, is het een uitnodiging aan u, potentiële bewoners, om deze woning aan De Biezen 2A met eigen ogen te aanschouwen en zelf te ervaren wat een leven in stijl en comfort kan betekenen in deze charmante omgeving van Venhorst. Wij wachten met verwachting op uw bezoek.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.