Derpsestraat 11, Deurne

Bent u op zoek naar een vrijstaande vijftiger jaren woning, op een toplocatie gelegen in Deurne?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
In de gemeente Deurne liggen de dorpen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. Kunst en inventiviteit zijn kenmerken van deze gemeente alsook de natuurlijke ligging vlakbij het natuurgebied (De Deurnese Peel).
Met een ligging aan de Derpsestraat, woont u in één van de mooie en oude straten van Deurne op loopafstand van het centrum en dichtbij diverse faciliteiten zoals het NS-station, een speelweide, scholen, verenigingsgebouwen, winkels, horeca en diverse wandel- en fietsroutes.

INDELING

De ruime voortuin grenst aan het trottoir. Dit wordt van de rijbaan gescheiden door een met gras begroeide berm met bomen. Deze groenstrook geeft vanuit de woonkamer een aangename en rustgevende blik.
De voordeur ligt aan de zijkant van de woning, waardoor de middagzon aan de voorzijde volledig ten goede komt aan de woonkamer.

Entree
Vanaf de voordeur biedt de hal toegang naar het toilet, garderobe, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en deuren naar de woonkamer en keuken.
De ruime trapopgang wordt sfeervol verlicht door een glas-in-loodraam, waardoor een prettige sfeer ontstaat.

Woonkamer
De woonkamer is een kamer en suite met schuifdeuren. Aan de ene zijde bevindt een tv-kamer, voorzien van een grote raampartij met een originele zwart stenen vensterbank, waardoor veel natuurlijk licht binnenvalt.
De vloer is gedeeltelijk belegd met vinyl en gedeeltelijk met vloerbedekking. Door de fraaie en-suite deuren ontstaat een een aangenaam ruimtelijk effect.
Aan de andere zijde treft u een ruime gezellige eetkamer aan, eveneens met veel licht vanuit twee raampartijen. De schouw en de en-suite deuren creëren een knusse en huiselijk gezinskamer.
Middels deuren bereikt u de keuken en de hal.

Keuken
In de eetkeuken is het aanrecht met keukenkastjes in een wandopstelling geplaatst.
De inrichting ziet er als volgt uit: een klassieke schouw, 4-pits gaskookplaat, koel/vries combinatie, spoelbak met mengkraan en voldoende kastruimte.
Middels een loopdeur bereikt u de provisie-/ wijnkelder. Dankzij de kieptrap, is er extra bergruimte voor handen.
Daglicht komt binnen via een zogenaamde koekoek bij de voordeur. Deze ruimte is voorzien van elektra, water- en gasleidingen.
De kelder is ca. 1,75 meter hoog.

Hobby ruimte
Via de achterplaats bereikt u de houten hobbyruimte. De vloer is gedeeltelijk belegd met vinyl en gedeeltelijk met vloerbedekking.

Berging
De achterplaats geeft eveneens toegang tot de ruime stenen berging. Deze is voorzien van water- elektriciteits- en gas-aansluitingen. Twee ramen geven ruimschoots daglicht.

1E VERDIEPING

Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Deze biedt toegang tot vier slaapkamers en een grote inbouwkast. De overloop wordt natuurlijk belicht door een nostalgisch “glas in lood”-raam dat uitzicht biedt op de tuin.

Slaapkamer I
De master slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een balkon, dat toegankelijk is via een deur, met uitzicht op de tuin.
Door diverse raampartijen valt in deze kamer veel natuurlijk licht naar binnen. De vloer is belegd met vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van behang.

(Zij)slaapkamer II
Deze slaapkamer ligt boven de voordeur, en de vloer is voorzien van vinyl.
De wanden zijn behangen en daaroverheen is structuurverf aangebracht. Middels een deur bereikt u de inloopdouche. Deze kamer kan op eenvoudige wijze worden verbouwd tot een moderne badkamer.

Slaapkamer III en IV
Deze slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen. Op de vloer ligt vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van behang. Grote dubbele ramen met Franse balustrade geven een chique uitstraling.
Slaapkamer III is voorzien van een wastafel met mengkraan en spiegel. Beide slaapkamers zijn voorzien van een ingebouwde kast.

Zolder
Middels een vlizotrap op de overloop bereikt u de zolder, deze heeft de potentie voor het realiseren van een derde woonlaag. Hier bevindt zich de HR CV-installatie (Vaillant Ecotec Classic CW5, bouwjaar 2019).

Tuin
De achtertuin is met aandacht aangelegd en ziet er verzorgd uit.
Door het ideale zonneterras, verschillende borders met sierbeplanting en het gazon heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten.
De beplantingen zijn vroeg in het voorjaar in blad en vormen een mooie groene omgeving en met veel privacy.
Deze beschutte achtertuin is op het einde van de inrit via een dubbele poort bereikbaar en ligt op het zuidoosten. De ruime voortuin is reeds genoemd.

ALGEMEEN
– Op een toplocatie gelegen;
– Uitstekend geschikt voor uitbouwen en renovatie;
– Goed onderhouden;
– Glasvezel aanwezig;
– Voldoende parkeergelegenheid voor de woning en in de buurt;
– Gelegen in een verkeersluwe straat;
– Zeer kindvriendelijke buurt.
Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.