Duinroosstraat 24 Bakel

Moderne en ruime 2-onder-een-kapper in hartje Bakel

Introductie:
We mogen u een uniek object presenteren in het hartje van Bakel: Een compleet gerenoveerde 2 onder een kap woning aan Duinroosstraat 24 in Bakel . Deze woning, met een ruime oppervlakte van 142 vierkante meter, is perfect geschikt voor zowel starters als gezinnen met kinderen. De ligging is idyllisch, rustig en kindvriendelijk met het speelveldje letterlijk naast de deur.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden:
* Hoogwaardige en moderne afwerking
* Prachtige rustige, kindvriendelijke ligging
* Vier slaapkamers en een ruime badkamer
* Grote leefkeuken met separate eethoek
* Veel lichtinval door grote raampartijen
* Handige speelkamer en bijkeuken
* 10 zonnepanelen

Indeling:

Begane grond:
Via de centrale hal met handige garderobe en moderne afwerking, krijgt u toegang tot de woonkamer, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De royale woonkamer, uitgevoerd met strakke wanden en plafonds, beschikt over een pvc visgraatvloer met vloerverwarming en veel lichtinval. De hedendaagse keuken, open en uitgerust met alle benodigde apparatuur, vormt één geheel met de eethoek, badend in veel natuurlijk licht.
Een deel van de garage is omgebouwd; het voorste gedeelte dient nog steeds als garage, terwijl het achterste deel is omgetoverd tot een speelkamer en bijkeuken. In de bijkeuken vind je ook de aansluiting voor het witgoed.

Eerste verdieping:
De luxe badkamer op de eerste verdieping is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, enkele wastafel en een toilet. verder bevinden zich drie slaapkamers met een laminaatvloer en strak afgewerkte wanden en plafonds.

Zolder:
Dankzij de ruime dakkapel wordt de zolderverdieping als slaapkamer benut. De voorzolder is voorzien van een stijlvolle wastafel, en hier is tevens de cv-opstelling geplaatst.

ENERGIELABEL
Voor deze woning is energielabel C aanwezig. Er loopt nog een aanvraag voor een nieuw energielabel.

Omgeving
Bakel, een dorp met een rijke geschiedenis en alle moderne voorzieningen binnen handbereik. Denk aan mooie wandelpaden, diverse winkels en horecagelegenheden op loopafstand. De nabijgelegen scholen zijn gemakkelijk bereikbaar.

Bereikbaarheid
Vanuit Bakel zijn de steden Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch goed bereikbaar via de A50 en A2. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer naar de omliggende dorpen en steden.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.