Groenveld 27, Bakel

Uw ideale start in een sfeervolle tweekapper in een rustige wijk van Bakel

Zoekt u dat ene huis waar wonen en werken perfect samen kunnen komen? Deze sfeervolle tweekapper, met een oppervlakte van circa 135 vierkante meter gelegen in een rustige wijk van Bakel, zou zomaar uw nieuwe thuis kunnen zijn. De woning is voorzien van drie slaapkamers, een moderne badkamer, grote lichte leefruimtes en een prachtige tuin op het oosten. Dankzij de eigen oprit en garage wordt parkeren een fluitje van een cent. De volledige isolatie en het energielabel B zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en lage energielasten.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte van circa 135 m²
– Mogelijkheid tot vier slaapkamers
– Grote eethoek voor culinaire avonden
– Ruime bijkeuken voor extra opslag of werkruimte
– Zorgvuldig onderhouden en modern uitgerust, inclusief moderne, stijlvolle badkamer
– Grote, groene tuin met heerlijke overkapping
– Veel natuurlijk licht dankzij grote raampartijen

Indeling:

Begane grond:
Vanuit de hal, die baadt in het licht, zijn het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. De woonkamer heeft een tegelvloer, strakke wanden en plafonds, en een grote zithoek waar u na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. Aan de woonkamer grenst de landelijk ingerichte keuken met een riant werkblad, oven, gasfornuis, vaatwasser en koelkast. De keuken beschikt tevens over een grote eethoek voor heerlijke familiemaaltijden. Er is nog een extra ruimte beschikbaar met de witgoedopstelling. Hier kunt u rustig uw thuiswerkplek creëren of een speelkamer voor de kinderen inrichten

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers met laminaatvloer en strakke wanden. De grotendeels betegelde badkamer straalt moderniteit en comfort uit, uitgerust met een inloopdouche, toilet, en een enkele wastafel met meubel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping treft u een royale, multifunctionele ruimte aan die bijvoorbeeld dienst kan doen als vierde slaapkamer, hobbyruimte of thuiswerkplek. Hier is tevens de cv-ruimte gesitueerd.

Buitenruimtes:
De grote tuin op het oosten is een ware lust voor het oog. Onder de fijne overkapping kunt u uren genieten van de buitenlucht. De vrijstaande garage biedt ruimte voor uw auto, fietsen en tuinspullen.

Omgeving:
Gelegen in het gemoedelijke Bakel, op korte afstand van het centrum en de supermarkt, sportschool en sportverenigingen en de natuur. Er wonen veel stellen en gezinnen, wat zorgt voor een vriendelijke en rustige sfeer.

Bereikbaarheid:
Uw nieuwe woning aan het Groenveld in Bakel is uitstekend bereikbaar. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten op de A67 richting Eindhoven of Venlo. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand.

Uit de bovenstaande punten blijkt dat deze tweekapper de ideale woning is voor die gene die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een prettige woonomgeving. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning aan Groenveld 27 in Bakel? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij leiden u graag rond om u een goed beeld te geven van deze prachtige woning!

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.