Helmondsestraat 54 Bakel

Uw toekomstig thuis: Een geweldige vrijstaande woning aan de Helmondsestraat in Bakel.

Introductie

Stel u eens voor: Uw eigen vrijstaande woning gelegen op een unieke locatie in het centrum van Bakel. Deze vrijstaande woning nodigt uit tot creativiteit. Met een oppervlakte van 118 vierkante meter en een royaal stuk grond, biedt deze woning u een wereld van mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren. De woning geniet van een groene ligging aan de bosrand, maar blijft tegelijkertijd goed verbonden met de bewoonde wereld. Deze woning is perfect voor stellen die hun droomhuis willen creëren of gezinnen die op zoek zijn naar een thuis waar ze kunnen groeien.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden

– Vrijstaande woning met veel potentie voor aanpassing en modernisering.
– Gelegen in het hart van Bakel, aan de bosrand;
– Royale tuin die privacy garandeert;
– Dichtbij het bruisende centrum en de rustgevende natuur.

Indeling

De kelder van de woning is ideaal voor opslag. Vanuit een centrale hal heeft u toegang tot de kelder en de rest van het huis. Deze hal is ruim opgezet en baadt in het natuurlijke licht.

De begane grond bestaat uit de woonkamer, keuken, slaapkamer en bijkeuken. De ruime woonkamer, voorzien van een grote raampartij, biedt diverse inrichtingsmogelijkheden. De gesloten keuken grenst aan de woonkamer en biedt eveneens tal van mogelijkheden. De grote slaapkamer beschikt over handige muurkasten en in de bijkeuken vindt u de witgoedaansluiting en extra bergruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer, die is ingericht met een ligbad, toilet en wastafel, maar die u volledig naar eigen smaak kunt moderniseren. Daarnaast zijn er drie slaapkamers op deze verdieping, allen met vloerbedekking en muurkasten.

De zolder, bereikbaar via een vlizotrap, biedt meer bergruimte.

Omgeving

De prachtige natuurrijke omgeving van Bakel is binnen handbereik. U loopt zo het bos in. Maar ook voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg, met een winkelcentrum op loopafstand. Ook scholen en onderwijsinstellingen zijn in de buurt, wat het voor gezinnen met kinderen een zeer geschikte woonlocatie maakt. Bakel, een gezellig en levendig dorp, beschikt over vele faciliteiten die het leven veraangenamen.

Bereikbaarheid

Vanuit de Helmondsestraat in Bakel zijn de nabijgelegen steden zoals Helmond en Eindhoven eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met snelwegen als de A67 in de directe nabijheid en diverse busverbindingen bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid.

Bent u na het lezen van deze beschrijving geïnteresseerd geraakt in deze woning, neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag bij het proces van de aankoop van uw nieuwe thuis.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.