Heytvelden 23, Nuenen

Uitnodigend familiehuis in het hart van Nuenen

Introductie:
Stap binnen in uw toekomstige thuis aan de Heytvelden 23 in Nuenen. Deze geschakelde vrijstaande woning, gelegen in een rustige woonwijk, biedt met 112 vierkante meter volop ruimte voor starters en gezinnen. Geniet van vier comfortabele slaapkamers, een moderne badkamer en een ruime, lichte woonkamer. Het huis geniet een goede staat van onderhoud en kan naar eigen smaak verder gemoderniseerd worden. Een zonnige tuin op het zuidoosten en 12 zonnepanelen leveren een mooie bijdrage aan een groen en duurzaam leven.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden:
• Uitstekend onderhouden woning
• Vier slaapkamers
• Modern uitgeruste badkamer
• Lichte woonkamer dankzij grote raampartijen
• Keurige, zonnige tuin op het zuidoosten
• Voorzien van 12 zonnepanelen voor duurzame energie
• Rustige ligging in prettige woonwijk

Indeling:
Begane grond:
De begane grond biedt een ruime, uitnodigende entree met toegang tot het toilet, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. Het hart van het huis is de lichte woonkamer met strakke wanden en plafonds en een houtkachel voor de koude winterdagen. Via een schuifpui heeft u toegang tot de tuin. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, die uitgerust is met een luxe gasfornuis met oven, koelkast en afzuigkap. Op de begane grond is verder een handige bijkeuken voorzien van witgoedaansluiting.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich een luxe badkamer en vier slaapkamers. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopregendouche, toilet en een stijlvolle wastafel met meubel. De slaapkamers zijn bekleed met een fraaie parketvloer; één kamer heeft zelfs een eigen wastafel.

Zolder:
De zolder biedt extra bergruimte en mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.

Buitenruimtes:
De woning heeft een zongerichte tuin op het zuidoosten, waar u in de zomermaanden kunt genieten van de zon. Een garage voor extra opbergruimte of het parkeren van een auto.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige woonwijk van Nuenen. Voorzieningen zoals restaurants, scholen en winkelcentra zijn binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
Qua bereikbaarheid is de woning ideaal gelegen. De snelwegen A2 en A50 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Het naburige Eindhoven is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken.

Geïnteresseerd in deze aantrekkelijke geschakelde vrijstaande woning in het rustige Nuenen? Wacht dan niet te lang en plan een bezichtiging in. Deze woning moet u zelf ervaren om de charme en mogelijkheden volledig te kunnen waarderen.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.