Hoofdstraat 100, Liessel

BIJZONDERHEDEN VAN DE WONING:
– Wonen en werken op één locatie, ideaal voor ondernemers!
– Gemengde bestemming: wonen en detailhandel
– Mogelijkheid voor aanleunwoning
– Mogelijkheid tot dubbele bewoning
– Ofmogelijkheid tot geheel bestemming wonen
– Voorzien van royale loods met carport
– Riante oprit én drie parkeerplaatsen voor de deur
– Zonovergoten, privacybiedende vrij gelegen achtertuin
– Veel woonoppervlakte, verdeeld over twee verdiepingen

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

INDELING
Begane grond
Eetkamer
Het woonhuis komt u aan de achterzijde binnen in de eetkamer.
De eetkamer is voorzien vinyl vloer, stucwerk wanden en een schrootjes plafond. Deze ruimte is uitgerust met een lichtkoepel en inbouwspots en een loopdeur naar de achtertuin.
Ook zijn er volop raampartijen aanwezig, waardoor de gehele ruimte van veel daglicht geniet. Een glazen schuifpui zorgt voor een verbinding met de keuken en een loopdeur voor toegang tot de bijkeuken, welke aan de achterzijde van de woning is gelegen. .

Bijkeuken
De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer, behangen wanden en een panelen plafond. In deze ruimte bevinden zich de aansluitingen voor de witgoedapparatuur, een vaste wastafel met spiegel en planchette en een toiletruimte.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van tegelvloer, halfhoog betegelde wanden en een getext plafond. De ruimte is uitgerust met een staand closet.

Keuken
De keuken is voorzien van een vinylvloer, stucwerk wanden en een schrootjes plafond.
De nette keukeninrichting is in U-opstelling geplaatst en o.a. uitgerust met een oven, 5-pits inductiekookplaat, vaatwasser en volop kastjes en lades aan de boven- en onderzijde. Ook is er een verdiepte bergkast aanwezig.
Er is daarnaast voldoende ruimte over voor het plaatsen van een koelkast en/of koelvriescombinatie(s).

Woonkamer
De woonkamer is afgewerkt met een prachtige parketvloer, wanden deels voorzien van houten wandlambrisering en deels van behang en het plafond is deels voorzien van spuitwerk en deels op een speelse manier afgetimmerd.
De woonkamer geniet van veel lichtinval door de diverse raampartijen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een portaal waar zich de trapopgang naar de 1e verdieping bevindt

Bedrijfsruimte
Entree met toegang tot de royale Z-vormige bedrijfsruimte voorzien van tegelvloer, deels behangen en deels getexte wanden en een stucwerk plafond. Er is veel lichtinval middels de grote raampartijen aan de voorzijde en in de zijgevel.
De bedrijfsruimte staat in halfopen verbinding met het aansluitende magazijn voorzien van betonvloer en een systeemplafond met verlichting en lichtkoepel. Hier bevinden zich de meterkast en de opstelling van de c.v.-combiketel.
De bedrijfsruimte is prima bij het woonhuis te betrekken en kan zich op die wijze uitermate goed lenen voor bijvoorbeeld mantelzorg of het levensloop bestendig maken van de woning. Het magazijn biedt toegang tot de hobbyruimte en de eetkamer.

Multifunctioneler ruimte
De hobbyruimte is voorzien van houten vloer, deels behangen en deels getexte wanden en een gipsplaten plafond met inbouwspots en lichtkoepel.
De ruimte beschikt over een grote kastenwand met schuifdeuren, dubbel openslaande deuren met toegang tot het overdekte terras en een loopdeur naar de achtertuin. Deze afwerking en haar omvang maken de ruimte zeer multifunctioneel.

Eerste verdieping
Overloop
L-vormige overloop voorzien van een pvc vloer, behangen wanden en een schrootjes plafond. Op de hoek van de overloop is een ruime vaste kast gerealiseerd.
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Een vlizotrap biedt toegang tot de 2e verdieping.

Drie slaapkamers
Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en de derde slaapkamer vindt u aan de achterzijde.
Alle kamers zijn voorzien van een houtlook vloer, strakke wanden en een panelen plafond.
De master bedroom is voorzien van een royale kastenwand en alle kamers aan de achterzijde zijn uitgerust met rolluiken voor de raampartijen.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met bad met douchemogelijkheid, wastafel en staand toilet. Er is een raampartij met natuurlijke ventilatie aanwezig.

Bergzolder
Deze bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap en is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw koffers en kerstdecoratie.

Achtertuin
Geheel bestrate voortuin met 3 parkeerplaatsen en ruime oprit met afsluitbare poort. De oprit kan gebruikt worden als achterom / toegang tot het woonhuis.
De vrij gelegen achtertuin is grotendeels voorzien van gazon met speels aangelegde, beklinkerde paden tussenin. Verder is de tuin aangekleed met volwassen vaste beplanting en (sier)bomen en omheind met gaashekwerk welke deels begroeid is met klimplanten.
Tevens beschikt de achtertuin over een tuinhuis en een royaal overdekt terras.

Vrijstaande loods
In spouw gebouwde garage/werkplaats van ca. 45 m². Deze is voorzien van grote carport en elektrische sectionaal deur.
Een ideale ruimte voor het opslaan van gereedschap, het stallen van uw auto, of om bedrijf te houden.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.