Hoofdstraat 3, Oirlo

Uw ideale start- of gezinswoning in Oirlo heeft zijn deuren geopend.

Introductie:
Betreed uw droomhuis in het hart van Oirlo. Deze authentieke twee-onder-een-kapwoning aan de Hoofdstraat 36 belooft de perfecte combinatie van authenticiteit, comfort en moderniteit op een ruim woonoppervlak van 116 vierkante meter. Met zijn charmante uitstraling en hedendaagse afwerking nodigt deze woning zowel starters als gezinnen met kinderen uit om te genieten van zijn bijzondere kenmerken en gewilde locatie.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden:
– De karakteristieke uitstraling van het pand is bewaard gebleven, maar de binnenkant is modern en stijlvol
– Een groot perceel met een zeer private tuin, vrij gelegen aan de achterzijde
– Ruime parkeergelegenheid dankzij een eigen oprit en een grote garage
– De afwerking van de woning heeft bijzondere details zoals eikenhouten balken en strak afgewerkte muren en plafonds
– Uitgerust met rolluiken en 16 zonnepanelen, een grondwaterpomp en een vrije achterom

Indeling:

Begane grond:
Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot diverse ruimtes. De hal bij de voordeur verleent toegang tot de kelder waar nog extra provisieruimte aanwezig is. De woonkamer ademt sfeer door de houten vloer, eiken balken en strakke wanden en plafonds. Voor de optimale panoramische ervaring zorgen de grote ramen voor veel lichtinval. Ook de houtkachel zorgt voor de nodige gezelligheid. De open keuken is uitgerust met hedendaags comfort zoals een magnetron, hete lucht oven, vaatwasser en gasfornuis. De beneden verdieping wordt verder gecomplementeerd door de badkamer, met inloop regen douche, volledig betegeld, dubbele wastafel met meubel en vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers, afgewerkt met strakke wanden, airco’s en inbouwspotjes. Op deze verdieping vindt u eveneens een tweede badkamer met toilet, wastafel en cv-opstelling.

Zolder:
Via een vlizotrap bereikt u de zolder die ruimte biedt voor het opbergen van spullen.

Buitenruimtes:
Buiten vindt u een grote garage, een carport, een berging en een fietsenstalling. De woning is omringd door een groot en goed onderhouden perceel.

Omgeving:
De Hoofdstraat 36 ligt aan de doorgaande weg door Oirlo met kinderopvang en basisschool op loopafstand. Daarnaast zijn de randwegen in de nabijheid voor wie op zoek is naar een snelle toegang tot de omliggende gebieden.

Bereikbaarheid:
De woning is uitstekend bereikbaar per auto via de nabijgelegen A73 en A67, maar ook het openbaar vervoer is eenvoudig te bereiken vanuit deze locatie.

Afsluiting:
Kom het zelf beleven en bekijk dit unieke huis op een toplocatie in Oirlo. Deze woning laat niets te wensen over en met de mogelijkheden die de omgeving biedt, is het de ideale plek om te wonen en te genieten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging, we laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.