Kerkeind 15C, Milheeze

Moderne charme in het hart van Milheeze

Introductie
Op een prachtige locatie, in het centrum van Milheeze, vindt u dit instapklare appartement gelegen aan de doorgaande weg. Dit keurige en moderne appartement voorziet in alle comfort en is uitermate geschikt voor starters en stellen. Met 100 vierkante meter aan efficiënt ingerichte leefruimte, twee fijne slaapkamers en twee balkons, bevindt dit eigentijdse appartement zich op de tweede verdieping aan de geliefde en welbekende Kerkeind.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
– Goed onderhouden en instapklaar appartement.
– Royale oppervlakte van 100 vierkante meter, uiterst ruimtelijk ingedeeld.
– Twee comfortabele slaapkamers om te dromen en uit te rusten.
– Keurig vormgegeven keuken met een inductie kookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte
– Twee balkons die uitnodigen tot genieten, zowel in de morgenzon als bij zonsondergang.

Indeling

Begane grond:
De woning verwelkomt u in de centrale hal, die toegang verschaft tot de woonkamer, slaapkamers, badkamer en toilet. Deze ruime hal is aangekleed met een laminaat vloer en strakke wanden en plafonds.

De royale woonkamer kent veel lichtinval door de grote raampartijen en wordt gekarakteriseerd door een laminaat vloer, strakke wanden en plafonds. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het balkon.

Een genot is de open keuken, die naast een fijne aparte eethoek ook veel interactie biedt met de woonkamer. De koelkast en vaatwasser staan los en bieden daardoor veel flexibiliteit.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche en wastafel. De twee slaapkamers zijn ruim en bieden vele inrichtingsmogelijkheden.

Tot slot beschikt de woning over een praktische berging met witgoedaansluitingen, installatie van de mechanische ventilatie en cv-opstelling.

Buitenruimtes:
Het appartement beschikt over twee balkons aan de straatzijde. Daarnaast is er een externe berging voor extra opslagruimte of het stallen van bijvoorbeeld fietsen. Ook beschikt u over een eigen parkeerplaats.

Omgeving:
Gelegen in het pittoreske centrum van Milheeze, met winkelgebieden op geringe afstand, maakt u hier deel uit van een levendige en gastvrije gemeenschap. De basisschool bevindt zich op loopafstand en de natuur is nooit ver weg, voor een frisse wandeling of een sportieve fietstocht.

Bereikbaarheid:
Met betrekking tot de bereikbaarheid is het appartement gunstig gelegen. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg A67 en middelgrote stad Eindhoven bereikt u in minder dan een half uur. Ook het treinstation in nabijgelegen gemeente Deurne is goed bereikbaar.

Voelt u zich al thuis in dit moderne appartement in het hart van Milheeze? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke bezichtiging. We ontmoeten u graag voor een vrijblijvende rondleiding in dit aantrekkelijke appartement, uw mogelijk toekomstige thuis.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.