Kerkeind 51, Milheeze

Geniet van ondernemen en wonen in stijl in deze charmante vrijstaande woning, gelegen in het groene hart van Milheeze, met de mogelijkheid voor detailhandel.

Welkom op Kerkeind 51 in Milheeze, een royale vrijstaande woning die ruimte, licht en onbegrensde mogelijkheden biedt. Voor mensen die waarde hechten aan comfort, ruimte en het gemak van wonen en werken, of het genot van de natuur zoeken, zullen zich hier meteen thuis voelen.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden:
– Royale leefruimtes met rijke lichtinval door grote raampartijen en tuindeuren
– Onderhoudend in onberispelijke staat, de woning is direct bewoonbaar
– Een uitgestrekte, fraai aangelegde tuin op het zuiden, ideaal om te genieten van de zon
– Mogelijkheid tot het voortzetten van een kapsalon/winkel of gebruik als aanleunwoning
– De woning is energiezuinig, met 23 zonnepanelen en volledige isolatie
– Chique en moderne keuken en een handige bijkeuken

Begane grond:
Bij het betreden van de woning komt u in de ruime, goed verlichte centrale hal, die toegang geeft tot de woonkamer en de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer is warm en uitnodigend, met een rijke lichtinval, een geriefelijke houten vloer, een sfeervolle gaskachel en tuindeuren die leiden naar de achtertuin. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de chique, moderne keuken, compleet met een tegelvloer en van alle gemakken voorzien: een gasfornuis, vaatwasser, koelkast en combi oven-magnetron. Verder vindt u op deze verdieping nog een handige bijkeuken met keukenblok en witgoedopstelling, en een garage perfect voor het stallen van voertuigen of extra opslag.

Kapsalon:
Deze woning heeft een unieke bestemming met diverse mogelijkheden, waaronder detailhandel. Het huidige gebruik als kapsalon biedt u de kans om uw dromen te verwezenlijken en uw eigen winkel, kapsalon of schoonheidssalon te starten. Met de juiste vergunning is het zelfs mogelijk om de kapsalon om te zetten naar een woonruimte, bijvoorbeeld voor mantelzorg, of om dit gedeelte bij de woning te betrekken

Eerste verdieping:
De eerste verdieping herbergt een grote, keurig onderhouden badkamer met een ligbad, douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste uitgebreid is met een eigen balkon.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping wordt momenteel gebruikt als bergruimte, maar biedt meerdere inrichtingsmogelijkheden.

Buitenruimtes:
De florerende tuin op het zuiden omvat een tuinhuis met overkapping.

Omgeving:
Welkom in het gezellige Milheeze, waar de basisschool op loopafstand ligt en de supermarkt op kleine afstand. Bovendien is de groene rand onder handbereik voor al uw recreatieve behoeftes. Voor gezinnen met kinderen, een walhalla van vertier en vermaak in de open lucht.

Bereikbaarheid:
De woning ligt aan een doorgaande weg in het centrum, wat maakt dat de bereikbaarheid optimaal is. Voor de auto is er directe toegang tot de A73 en A67. Ook is de woning goed bereikbaar met openbaar vervoer, met treinstations in nabijgelegen steden Bakel en Helmond.

Bent u geïnteresseerd in dit bijzondere pand of wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met genoegen al uw vragen en helpen u graag verder in uw zoektocht.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.