Lisztstraat 15, Deurne

Bent u op zoek naar een nette tussenwoning in de kindvriendelijke wijk “Houtenhoek” in Deurne?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

INDELING

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat.
De hal biedt toegang naar een toilet met fonteintje, bergkast onder de trap tevens meterkast en trapopgang naar 1e verdieping.

Woonkamer
De woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval en is belegd met een tegelvloer, waaronder vloerverwarming aanwezig is. Wanden zijn voorzien van spactelputz stukwerk. Het plafond geniet een strakke afwerking.
Aan de voorzijde is een zitgedeelte gecreëerd en aan de achterzijde van de woonkamer een eetgedeelte. Middels een loopdeur wordt u begeleid naar de tuin met kunststof overkapping.

Keuken
De keuken is in een L-opstelling geplaatst en kenmerkt zich door een fijn werkblad en uitzicht op de tuin. De half open keuken is voorzien van een 4-pits gas kookplaat, RVS afzuigkap en koelkast. De vloer is belegd met tegels en afgewerkt met vloerverwarming.
Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer de “master” is aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met vloerbedekking, wanden en plafond zijn in lichte tinten uitgevoerd. Door de raampartij komt er veel natuurlijk lichtinval binnen.

Badkamer
De badkamer is ook aan de voorzijde gelegen en voorzien van een ruim bad/douche combinatie en wastafelmeubel. Door middel van een raampartij heeft u extra ventilatiemogelijkheden.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van vloerbedekking en bezit een prima afmeting.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en voorzien van eenzelfde afwerking. Het is een ideale slaapkamer voor één van uw kinderen of bijvoorbeeld als een kantoor.

2E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de voorzolder van de tweede verdieping. Hier vindt u uw aansluitingen voor uw witgoed, CV-installatie (Nefit Topline) en extra bergruimte. Een dakraam biedt fijn daglicht en extra ventilatie mogelijkheden.

Slaapkamer IV
Deze ruime slaapkamer is ruim van opzet. De vloer is belegd met vloerbedekking, wanden en plafond zijn in een lichte kleurstelling weergegeven. Een dakraam zorgt voor fijn lichtinval.

Tuin
De achtertuin is verzorgd en creatief ingericht.
Door de overkapping, borders met beplanting, een grasveldje en het speel gedeelte aan de achterzijde, heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten.
De privacy biedende tuin is via een achterom bereikbaar.

Berging
De berging is zeer ruim van opzet en voorzien van elektra.

OMGEVING
In de gemeente Deurne liggen de dorpen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. Kunst en inventiviteit zijn kenmerken van deze gemeente alsook de natuurlijke ligging vlakbij het natuurgebied (De Deurnese Peel).
Met een ligging aan de Lisztstraat, woont u in een rustige en groene straat met uitzicht op een prachtig park, maar toch dichtbij diverse faciliteiten zoals scholen, verenigingen, winkels, horeca en diverse wandel- en fietsroutes.

ALGEMEEN
– goed onderhouden;
– zeer kindvriendelijke buurt;
– voldoende parkeergelegenheid;
– 4 slaapkamers;
– berging;
– tuin op het Westen gelegen.

Kortom, deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.