Molenakkers 48, Bakel

Unieke vrijstaande woning in Bakel, modern en ruimtelijkcomfort in een rustige en centrale omgeving

Introductie
Met veel genoegen presenteren wij u deze prachtige, geheel gemoderniseerde, vrijstaande woning. Gelegen in het hart van het vriendelijke dorp Bakel, combineert deze woning het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een riante kavel, op het zuiden gelegen, met de gemakken van alle voorzieningen binnen handbereik. De woning, met een oppervlakte van c.a. 197 m², is recent volledig verbouwd met hoogwaardige materialen en heeft een unieke, luxe afwerking. Perfect voor stellen, gezinnen en iedereen die de combinatie van centraal wonen en kwaliteit op waarde schat.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

 

Bijzonderheden
• Ruim opgezette, vrijstaande woning met veel woonoppervlak
• De woning is recent compleet verbouwd en voldoet aan alle hedendaagse woonwensen
• Op een riant perceel van 752m², op het zuiden gelegen
• Een energie-efficiënte woning met energielabel A
• Veel parkeerplekken op eigen grond
• Met hoogwaardige materialen verbouwd
• Zeer veel luxe en doelmatigheid
• 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst treft u de centrale hal met vide aan die toegang biedt tot verschillende ruimtes in het huis, waaronder een kantoor. De woonkamer, met zijn veelvuldige lichtinval, ademt een sfeer van luxe en comfort uit. De aanbouw huisvest een luxe open keuken met een modern spoeleiland en veel kast ruimte. Op de begane grond bevindt zich tevens een, volledig betegelde badkamer met douchecabine en wastafel. Het huidige kantoor is eventueel nog prima te gebruiken als speelkamer, slaapkamer en of een beroep aan huis. Daarnaast is er een berging, die voorheen als garage fungeerde en een wasruimte. In deze ruimte bevindt zich verder de meterkast welke voorzien is van voldoende groepen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treft u de slaapvertrekken aan. Deze drie ruime kamers genieten van veel daglicht en zijn strak afgewerkt. Hier bevindt zich tevens een tweede, volledig betegelde, luxe badkamer. Ook treft u hier een zolderverdieping aan, die indien gewenst kan dienen als een vierde slaapkamer.

Badkamer twee ook hier is volop aandacht aangegeven, wat een luxe! Geheel betegelde wanden, inloopdouche, wastafelmeubel en een ligbad. Ziet u zichzelf hier al liggen na een dag werken? Verder bevind zich op deze verdieping nog een separaat toilet, wat een zelfde luxe bezit als de badkamer.

Zolder
De zolderverdieping biedt extra bergruimte. Hier bevindt zich de opstelling van de Cv- installatie (Nefit 2012).

Buitenruimtes
Buiten beschikt de woning over een groot, recent gebouwd, tuinhuis. Deze ruimte is prima in te delen voor uw tuingereedschap, fietsen en of andere doeleinden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de luxe overkapping aan het woonhuis. Ook is er een carport beschikbaar voor uw auto.

Omgeving
Bakel, een dorp met een rijke geschiedenis en alle moderne voorzieningen binnen handbereik. Denk aan mooie wandelpaden, diverse winkels en horecagelegenheden op loopafstand. De nabijgelegen scholen en universiteiten zijn gemakkelijk bereikbaar.

Bereikbaarheid
Vanaf Molenakkers 48 in Bakel zijn de steden Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch goed bereikbaar via de A50 en A2. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer naar de omliggende dorpen en steden.

Tot slot nodigen wij u van harte uit om de pracht van deze woning zelf te ervaren. Neem gerust contact op voor het plannen van een bezichtiging. Laat gemak, comfort, rust en luxe niet aan u voorbijgaan. Kijk, voel, beleef en maak van Molenakkers 48 uw nieuwe thuis.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.