Nuijeneind 24 T93

Een unieke vrijstaande recreatiewoning in de natuurlijke schoonheid van Bakel

Prachtig gelegen in een bosrijke omgeving biedt dit vakantieverblijf een ontsnapping aan de stress van het dagelijks leven. Deze 55 vierkante meter grote woning, gelegen aan het Nuijeneind 24 in Bakel, biedt een perfecte balans van comfort en eenvoud, afgestemd op de behoeften van vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, weg van de drukte van de stad.

LET OP:
– er kan maximaal 70% van de koopsom gefinancierd worden middels hypothecaire lening. De overige 30% van de koopsom dient uit eigen middelen gefinancierd te worden.
– permanente bewoning niet mogelijk.

Bijzonderheden
– Gebouwd op een rustige locatie in een recreatiepark
– Omringd door een bosrijke omgeving
– Royaal natuurlijk licht door grote raampartijen
– In zeer goede staat, goed onderhouden
– Beschikt over een zonnige tuin met veel privacy

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Indeling van de woning

Begane grond
Bij het betreden van de woning verwelkomt een ruime hal u met toegang tot de verschillende delen van de woning, waaronder de slaapkamer, badkamer, toilet en de open woonkamer/keuken. De woonkamer wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen en biedt een warme en uitnodigende ruimte dankzij de tegelvloer met vloerverwarming, en strakke wanden en plafonds. De open keuken straalt helderheid uit en is voorzien van een gasfornuis en oven.

De badkamer is volledig betegeld en goed ingedeeld met een enkele wastafel inclusief meubel, ligbad en douchecabine. De slaapkamer, met laminaatvloer, strakke wanden en plafonds, is verrassend ruim.

Zolder
De zolder is toegankelijk via een vlizotrap en biedt extra bergruimte.

Buitenruimtes
De woning beschikt over een sfeervol tuinhuisje, een verlengstuk van het wooncomfort dat de binnenruimte biedt.

Omgeving
Wonen in Bakel zorgt voor directe toegang tot de wonderschone natuur die op loopafstand ligt. Voor uw dagelijkse benodigdheden zijn een supermarkt en het centrum van Bakel op korte afstand te vinden. Bakel is een idyllische en rustige plek, wat het een gewilde locatie maakt voor wie een rustig leven leidt of zoekt.

Bereikbaarheid
Uw nieuwe vakantiewoning is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer van en naar omliggende steden. Nabijgelegen snelwegen en treinstations maken het gemakkelijk om het te bereiken en daarmee biedt het flexibiliteit voor uw reisplannen.

Sluit uw ogen niet voor de mogelijkheid om van dit vakantiehuis uw droomuitje te maken. Wacht niet te lang en grijp deze kans om deze unieke recreatiewoning in Bakel te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Iedere woning op het park heeft een eigen meterkast voor elektra, gas en waterverbruik, welke eigendom is van de Vereniging van Eigenaren.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.