Oliemolen 9, Someren

INDELING:

Via een nette, overdekte entree (carport) komt u binnen in de hal van de woning. Wat u direct bij binnenkomst op zal vallen is het vele daglicht dat door de voordeur met zijlichten naar binnen komt! In de ruime hal bevinden zicht het toilet, de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast en een loopdeur naar de woonkamer. De wanden in de hal zijn strak gestukadoord, eveneens als het plafond. De vloer is voorzien van een keurige tegelvloer Het toilet is volledig betegeld met een lichte tegel en de vloer uit de hal is in het toilet door gelegd en verder zijn hier een wandcloset en een wastafel met fonteintje aanwezig.

Woonkamer:
De zeer lichte doorzonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over openslaande tuindeuren en een loopdeur, die beiden uitkomen in de achtertuin. Op de vloer ligt ok hier weer een keurige tegel, de muren zijn strak gestukadoord en het plafond is voorzien van net spuitwerk. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op het eetgedeelte, dat tussen de woonkamer en de keuken gelegen is, en de open keuken. Wat opvalt aan deze woonkamer is de zee van ruimte!

Keuken:
Deze keuken is gelegen aan de achterzijde (aanbouw) de keuken die in rechte opstelling heeft geplaatst biedt volop ruimte door middel van voldoende boven en onder kasten. De vloer van de woonkamer hier is keurig door gelegd wat het tot een geheel maakt. Verder zijn de wanden volledig betegeld, het plafond is voorzien van systeemplafond met verlichting. De keuken bezit de navolgende ingrediënten; koelkast, vriezer, enkel spoelbak, afzuigkap en kunststof werkblad .Middels de loopdeur betreed u de praktische bijkeuken.

1e verdieping:
Via de vaste open trap komt u op de 1e verdieping, De vloer op de overloop is belegd met siergrind en zowel het plafond als de muren zijn voorzien van fijn spuit stucwerk. De overloop biedt toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping.

Badkamer:
Deze keurig nette afgewerkte badkamer bevindt zich in het hart van de woning. De muren van de badkamer zijn volledig betegeld, het plafond is strak gestukadoord en op de vloer liggen lichte tegels. De badkamer beschikt over een ruime douche met thermostaatkraan, ligbad met mengkraan, een wandcloset en enkele wasbak. Kortom een prima badkamer met voldoende ruimte.

Slaapkamer I:
“De masterbedroom” is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een grote raampartij, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Ook hier zult u meteen de ruimte ervaren bij binnenkomst. De vloer is belegd met siergrind en de muren zijn strak gestukadoord. Het plafond is voorzien van spuitwerk verder is deze slaapkamer keurig netjes afgewerkt.

Slaapkamer II:
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft veel natuurlijk lichtinval middels het dakkapel met rolluik. De vloer is ook hier voorzien van siergrind, de muren zijn allen gestukadoord en op het plafond is spuitwerk aangebracht.

Slaapkamer III:
De derde slaapkamer van de woning is gelegen aan de voorzijde van de woning en is wederom net afgewerkt met een siergrindvloer, gestukadoorde muren en een spuitplafond. Deze slaapkamer geniet ook hier van prima daglicht middels dakkapel. Kortom 3 prima slaapkamers!

2e verdieping:
Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping van de woning. Deze zeer ruime zolder beschikt over witgoedaansluitingen, airconditioning en er is een Velux-dakraam aanwezig. Deze ruime tweede verdieping biedt uitstekend de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer.

Berging:
De ruime berging met zolder bied veel opbergmogelijkheden, deze ruimte is nog voor veel andere doeleinden geschikt denk hierbij aan, speelruimte voor de kinderen, kantoor aan huis of zelfs uitbreiding van de keuken behoort tot de mogelijkheden. Ziet u de leef keuken al voor zich met uitzicht op deze prachtige tuin? Onze makelaar kan u tijdens de rondleiding hier meer over vertellen.

Tuin:
Deze zonovergoten tuin is gelegen op het zuid westen en, net zoals de woning, zeer netjes afgewerkt. De tuin is volledig omheind waardoor u direct het privacy gevoel zult ervaren. Verder is hier met diverse elementen gespeeld wat een strakke uitstraling geeft aan het geheel. Er zijn diverse terrassen gecreëerd waar u heerlijk kunt genieten met een een glaasje wijn. Er is altijd wel ergens zon in deze tuin, hoe heerlijk is dat? Verder maken diverse borders het geheel compleet. Tussen de aanbouw waar de keuken is gesitueerd zou u nog een prima overkapping kunnen plaatsen, of zelfs de woning nog uit kunnen bouwen! Kortom deze woning heeft zoveel potentie!

AANVAARDING JANUARI 2023!

Bijzonderheden:
• Keurig nette staat van onderhoud
• Gelegen aan een rustige weg met een vrij uitzicht in gewilde wijk
• Berging met Carport
• Veel natuurlijk daglicht door vele, grote raampartijen
• Op ruime kavel gelegen
• Tuin op het zuiden/Westen
• Vloerverwarming op gehele begane grond
• Beschikt over goed isolatiepakket
• Mooie groene rustige omgeving met het centrum en de uitvalswegen op korte afstand

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.