Oude School 2, Liessel

Uw droomwoning: ruim, licht en instapklaar aan de Oude School 2 in Liessel

Introductie:
Ontdek de voortreffelijke charme van deze recent gebouwde nieuwbouw woning aan de Oude School 2 in Liessel. Deze 2- kapper ademt licht en ruimte uit op elke hoek van haar 121 vierkante meter woonoppervlak. Binnenin vindt u een uitgekiende indeling, afgewerkt met een strakke en neutrale designvisie. Of u nu een stel bent of een gezin met kinderen, dit huis is instapklaar en heeft voldoende ruimte en comfort voor iedereen. De gunstige, centrale locatie en uitstekende bereikbaarheid maken ten slotte van deze woning de optimale plek voor zij die leven en beleven in het hart van Liessel.

Bijzonderheden:
– Ruim perceel met tuin, biedt u de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht en biedt privacy.
– Grote glazen puien voor een royale lichtinval en prettige sfeer.
– Instapklaar: U kunt vanaf dag één genieten van uw nieuwe woning zonder te hoeven klussen.
– Er is veel parkeerruimte beschikbaar op eigen grond.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op

Indeling:

Begane grond:
De begane grond verwelkomt u met een lichte, centrale hal die u toegang geeft tot de woonkamer en de eerste verdieping via een vaste trap. Deze hal herbergt ook de meterkast en charmeert met een vide en strakke, neutrale afwerking. De ruime woonkamer verleidt met een antraciet tegelvloer, stucwerk wanden en een plafond, en veel lichtinval. In de open keuken schitteren tuindeuren, spotjes in het plafond, een koelkast, qooker, inductie kookplaat, vaatwasser en combi-oven als kwalitatieve kenmerken. Aanvullend vindt u op deze verdieping een toilet, uitgerust met hangreservoir en fonteintje.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de luxe, volledig betegelde badkamer voorzien van douchecabine, ligbad en wastafel. Daarnaast zijn er drie slaapkamers te vinden, allen voorzien van veel daglicht, strakke afwerking en keurig onderhouden pvc vloeren.

Zolder:
De zolder is de ideale plek voor het opbergen van spullen, met daarnaast de cv installatie en de omvormer van de zonnepanelen.

Buitenruimtes:
Naast de royale leefruimtes binnen, biedt deze woning ook diverse buitenruimtes. Een aangebouwde, ruime garage en een carport geven ruimte voor uw auto’s. In de garage heeft u voldoende ruimte om uw tuingereedschap op te bergen. Het perceel is ruim bemeten met voldoende plek om heerlijk in het zonnetje te zitten met een glaasje wijn.

Omgeving:
In de directe omgeving van de woning vindt u diverse voorzieningen. Zo ligt er op loopafstand een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Voor de jonge bewoners is er een speeltuin dichtbij. Bovendien zijn diverse uitvalswegen naar omringende steden in een oogwenk te bereiken.

Bereikbaarheid:
Met zowel de auto als het openbaar vervoer is de Oude School 2 in Liessel uitstekend bereikbaar. De snelwegen A67 en N279 bieden uitstekende verbindingen naar omliggende steden zoals Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Venlo.

Afsluiting:
Bent u al betoverd door Oude School 2? Nodigen wij u uit om ter plekke kennis te maken met uw potentiële nieuwe thuis. Ervaar de ruimte, het licht en de vele parkeermogelijkheden zelf. Bezoek deze instapklare droomwoning in het hart van Liessel en ontdek wat wonen op niveau samenbrengt.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.