Past. Hendriksstraat 3, Griendtsveen

**Modern en ruim 2-onder-een-kapper in hartje Griendtsveen**

Introductie:
We mogen u een uniek object presenteren in het hartje van Griendtsveen: Een compleet gerenoveerde 2 onder een kap woning aan de Pastoor Hendriksstraat 3. Deze woning, met een ruime oppervlakte van 120 vierkante meter, is perfect geschikt voor zowel starters als gezinnen met kinderen. De ligging is idyllisch, rustig en groen met de Peel op steenworp afstand, en toch in het centrum van Griendtsveen.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

**Bijzonderheden:**

* Hoogwaardige en moderne afwerking
* Gunstige ligging aan het water, met uitzicht op de Peel
* Zonnige, keurig aangelegde tuin op het zuiden
* Ruime parkeergelegenheid en carport
* Ruime en praktische garage met schuurtje
* 7 zonnepanelen

Indeling:

**Begane grond:**
Via de centrale hal met veel daglicht en moderne afwerking, krijgt u toegang tot de open keuken, meterkast, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De royale woonkamer, uitgevoerd met strakke wanden en plafonds, beschikt over een gietvloer met vloerverwarming en veel lichtinval. De moderne open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en de bijkeuken heeft een functionele inbouwkast waar de aansluiting van het witgoed aanwezig is. De cv opstelling is te vinden in de kast bij de voordeur.

**Eerste verdieping:**
De luxe badkamer op de eerste verdieping is deels betegeld en is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, vloerverwarming en toilet. Verder vinden we op de verdieping drie slaapkamers met veel daglicht en dezelfde gietvloer en strak afgewerkte wanden als de begane grond.

**Zolder:**
De functionele zolder biedt extra bergruimte, een extra slaapkamer met dakraam en ruimte voor de wasmachine en droger.

**Buitenruimtes:**
De woning beschikt over luxe buitenruimtes met onder andere een carport en een overkapping met eiken portalen. De garage en het schuurtje zijn afgewerkt met gepotdekseld hout.

Omgeving:
De kinderrijke buurt biedt diverse faciliteiten waaronder buitenschoolse opvang, basisschool en speeltuin op loopafstand en prachtige natuurgebieden. De Randwegen zijn op korte afstand te bereiken, waardoor u snel in de omliggende steden bent. Deze omgeving, rijk aan jonge gezinnen en starters, biedt een fijne sociale ambiance.

Bereikbaarheid:
Vanaf de Pastoor Hendriksstraat zijn zowel de A67 als de A73 snel bereikbaar. Diverse steden zoals Venlo, Eindhoven en Roermond zijn binnen korte tijd te bereiken. Het NS-station van Horst-Sevenum is dichtbij en biedt verbindingen naar de rest van Nederland.

We nodigen u uit voor een bezichtiging van deze fantastische woning. Ervaar zelf de hoge afwerkingsstandaard, de rustige ligging en de aantrekkelijke omgeving. Neem voor meer informatie of het inplannen van een afspraak gerust contact met ons op.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.