Pastoor van den Heuvelstraat 26, Aarle-Rixtel

Bent u op zoek naar een geschakelde levensloopbestendige woning in het hart van Aarle-Rixtel?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
Aarle-Rixtel is een kindvriendelijk dorp met diverse speelveldjes, maakt deel uit van de gemeente “Laarbeek” en ligt op een steenworp afstand van Eindhoven en Helmond. Natuur en water verbinden de vier kernen van de gemeente Laarbeek en het dorp staat mede bekend om zijn textielindustrie en voormalige Klokkengieterij. Het is een echte watergemeente en ligt aan de rand van de Peel. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes, vele bezienswaardigheden en sfeervolle restaurants en cafés, scholen en sportfaciliteiten.

Bij aankomst bereikt u de aangelegde voortuin met toegang tot de overdekte voordeur en loopdeur naar de garage.

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. De hal biedt toegang tot het moderne toilet met fonteintje, de meterkast, een garderobe, trapopgang naar de 1e verdieping en loopdeur naar de woonkamer. De vloer is belegd met siergrind.

Woonkamer
Deze woonkamer heeft een L-vorm. De vloer is voorzien van siergrind (zeer onderhoudsvriendelijk), wanden en plafond hebben een strakke afwerking. Aan de voorzijde kunt u gezellig een zit gedeelte creëren en aan de achterzijde een eetgedeelte. Middels een schuifpui bereikt u het overdekte terras en middels een loopdeur de keuken.

Keuken
De keuken is in een L-vorm geplaatst met extra wandopstelling. Het werkblad is van natuursteen verder is de keuken voorzien van de volgende apparatuur, te weten; 4-pits keramische kookplaat, RVS afzuigkap, 1,5 RVS spoelbak, combi oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Middels een loopdeur bereikt u een tussen portaal.

Het tussenportaal geeft u toegang tot de inpandige garage, een inloopkast en slaapkamer I met inloopdouche en wastafel.

Slaapkamer I
Deze ruime slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. Wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking. De inloopdouche staat in open verbinding met de slaapkamer en is voorzien van een betegelde scheidingswand en een wastafel.

Garage
De inpandige garage is bereikbaar via het tussen portaal en voorzien van elektra en aansluitingen voor uw witgoed. Middels een kanteldeur of loopdeur bereikt u de oprit.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 2 slaapkamers en een tweede badkamer.

Slaapkamer I (voorheen 2 slaapkamers)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een dakkapel. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond genieten een strakke afwerking.

2E VERDIEPING

Middels een vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping. Deze biedt toegang tot de voorzolder met Cv-installatie en aansluitingen voor uw witgoed en slaapkamer III.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is ruim van opzet, voorzien van een groot dakraam, waardoor er veel natuurlijk lichtinval binnenkomt. Achter de schuinte is extra bergruimte.

Tuin
De privacy biedende achtertuin is de laatste jaren niet meer goed onderhouden. Er is een terrasoverkapping aanwezig, een vijver, een zwembad en diverse volwassen beplantingen.
Aan de achterzijde heeft u de mogelijkheid voor het eventueel plaatsen van uw caravan of extra berging.

ALGEMEEN
– ligging in een rustige straat;
– kindvriendelijke buurt;
– ruime oprit (capaciteit 2 auto’s);
– inpandige garage;
– staat van onderhoud, redelijk.

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.