Peelven 14, Deurne

Bent u op zoek naar een royale tussenwoning in de kindvriendelijke en duurzame wijk “Rijtse Vennen” in Deurne?
Dan is deze woning wellicht iets voor u!

OMGEVING
In de gemeente Deurne liggen de dorpen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. Kunst en inventiviteit zijn kenmerken van deze gemeente alsook de natuurlijke ligging vlakbij het natuurgebied (De Deurnese Peel).
Met een ligging aan Peelven, woont u in een rustige en groene straat nabij gelegen zorgcentrum Het Rijtven en dichtbij diverse faciliteiten zoals NS-station, scholen, verenigingen, winkels, horeca en diverse wandel- en fietsroutes.

INDELING

Entree
Als u de woning binnenkomt wordt u ontvangen door veel licht, waardoor er een prettige sfeer ontstaat.
De hal biedt toegang naar een toilet met fonteintje, garderobe, meterkast, technische ruimte met CV-installatie van Intergas bouwjaar 2012, trapopgang naar 1e verdieping en loopdeur naar de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval. De vloer is belegd met tegels en vloerverwarming, wanden en plafond genieten een strakke afwerking. Aan de achterzijde is een zitgedeelte gecreëerd en in het midden van de woonkamer een eetgedeelte welke in open verbinding staat met de keuken. Een bergruimte onder de trap biedt extra opbergmogelijkheden.

Keuken
De moderne keuken is aan de voorzijde gesitueerd en in een L-opstelling geplaatst. De keuken kenmerkt zich door een composiet werkblad, uitzicht op de voortuin en de volgende apparatuur, te weten; 4-pits inductie kookplaat, uittrek afzuigkap, RVS spoelbak, combi-oven/magnetron en een koel/vries combinatie. De vloer is belegd met tegels en voorzien van vloerverwarming.

1E VERDIEPING

Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang naar 2 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer I
Deze ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking. Door de raampartij komt er veel natuurlijk lichtinval binnen.

Slaapkamer II
Deze zeer royale slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De vloer is belegd met laminaat, wanden en plafond zijn voorzien van een strakke afwerking. Er hangt een airconditioning die kan koelen en verwarmen. Door de dakramen geniet deze kamer van veel natuurlijk lichtinval.

Badkamer
De moderne badkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel. De vloer is belegd met tegels en voorzien van vloerverwarming. Door de raampartij komt er fijn lichtinval binnen en heeft u de mogelijkheid om extra te ventileren.

2E VERDIEPING

Middels een vaste trapopgang bereikt u de tweede verdieping en tevens een derde slaapkamer.
De vloer is belegd met tegels en er is voldoende bergruimte onder de schuinte. Een dakraam zorgt voor voldoende lichtinval en tevens hangt hier de omvormer van de zonnepanelen (10x eigendom) en de mechanische ventilatie.

Tuin
De achtertuin is verzorgd, creatief ingericht en met aandacht aangelegd.
Door de veranda, het ideale zonneterras, verschillende borders met beplanting, een visvijver en het zitgedeelte aan de achterzijde heeft deze tuin voor ieder een plekje waar men optimaal kan genieten. De frisse beplantingen zijn vroeg in het voorjaar in blad vormen een mooie groene omgeving en veel privacy. De tuin is gelegen op het noordoosten en heeft een vrije achterom.

Berging
Een houten berging, voorzien van elektra biedt extra mogelijkheden voor uw fietsen en tuingereedschap.

ALGEMEEN
– goed onderhouden;
– zeer kindvriendelijke buurt;
– voldoende parkeergelegenheid;
– op een toplocatie gelegen in een duurzame wijk;
– 3 slaapkamers;
– voorzien van glasvezel;
– gehele woning voorzien van HR+ glas;
– zonnepanelen (10x eigendom);
– vrij uitzicht.

Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.