Posthoek 18, Deurne

Omschrijving:

BIJZONDERHEDEN VAN DE WONING:
– Bouwjaar 2022
– Voorzien van veel leefruimte
– Uitgerust met 2 slaapkamers
– Riante balkon
– Prachtig gesitueerd in het centrum van Deurne.
– Eigen parkeerplaats
– Berging in kelder

 

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bent u op zoek naar “de parel van de peel” oftewel een uniek instap klaar appartement in het centrum van Deurne? Kom dan eens kijken naar dit appartement! Dit appartement is op de 2e verdieping van het complex gelegen. U heeft o.a. de beschikking over 2 slaapkamers, ruime badkamer, keuken, woonkamer, separaat toilet en een groot balkon c.a. 19 m2.

Indeling en afwerking Begane grond: In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau. Tevens bevindt zich hier het trappenhuis en de liftinstallatie. Het appartement beschikt over een eigen berging in de kelder van het gebouw. 2e verdieping (appartement): Hal/entreepartij U betreedt dit ruime appartement via de hal/entreepartij. Via deze hal heeft u toegang tot vrijwel alle ruimtes in het appartement. Toiletruimte Erg prettig is de aanwezigheid van deze separate toiletruimte. Deze toiletruimte is deels betegeld en is ingericht met een wandcloset en een fonteintje. Er is mechanische ventilatie aanwezig. Woonkamer De zeer lichte woonkamer is bijzonder ruim van formaat. Door de grote pui in de gevel zorgt deze voor extra ruimtelijkheid! De grote pui is voorzien van een loopdeur die toegang biedt tot het balkon. De woonkamer kunt u eenvoudig indelen met een zit- en eetgedeelte. De woonkamer is als volgt afgewerkt: vloer: tegels; wanden: stucwerk; plafond: spac spuit werk. Keuken Aan de achterzijde staat de woonkamer in open verbinding met de keuken. Deze keuken is uitgevoerd in wandopstelling. Dit keukenblok is uitgerust met een praktisch werkblad, diverse opbergkasten, lades en inbouwapparatuur. Berging Vanuit de hal heeft u toegang tot deze inpandige berging. Hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de witgoedapparatuur en de opstellingen van de lucht/warmtepomp en de WTW installatie. Daarnaast bied deze ruimte u bijzonder veel berg ruimte. Balkon Het royale balkon(ca. 19 m²) is over de gehele breedte van het appartement gelegen en is zonovergoten. Vanaf dit dakterras heeft u een schitterend uitzicht.
Ouderslaapkamer en slaapkamer II Afwerking: parket vloer, stukwerk wanden, spac spuitwerk plafond. Badkamer Geheel betegelde badkamer welke is ingericht met een inloopdouche met glazenwand en thermostaatkraan, wandcloset, design radiator en een dubbel wastafel op meubel met spiegel en wandkast. U kunt ventileren op mechanische en natuurlijke wijze.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– De door verkoper ingevulde vragenlijst deel B en Lijst van zaken zijn te allen tijde leidend.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– Alle opgegeven maten dienen als ca. gelezen te worden.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.