Schouw 3, Bakel

SCHOUW 3

BIJZONDERHEDEN VAN DE WONING:
– Royale woning, op ruim perceel
– Voorzien van twee wooneenheden
– Zonnige achtertuin, gelegen op het Zuiden
– Herbouwd/verbouwd in 1987
– Voorzien van veel leefruimte
– Kadastrale splitsing is voor rekening koper
– Bouwkundige splitsing is voor rekening koper(s)

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

TE KOOP ALS TOTAAL OBJECT OF IN TWEE WOONEENHEDEN
Royale woonboerderij met bijgebouwen is gelegen op een riante, landelijke locatie.

Prachtige vergezichten en de rustieke omgeving zullen u versteld doen staan. De woonboerderij kenmerkt zich door verschillende landelijke elementen en is ideaal voor de paardenliefhebber en een hobby/beroep aan huis.

De woonboerdij is gelegen nabij de kernen van Bakel en Deurne met alle voorzieningen. Zo beschikt Deurne over scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, een gezellig centrum met een horecaplein en vele winkels, een NS station, een ziekenhuis, sportcomplexen, etc.

Heeft u altijd al landelijk willen wonen zonder de centrumvoorzieningen te hoeven missen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Perfecte ontsluiting richting Helmond en Venray.

Na de splitsing ontstaan twee woningen:
Optie 1 – Woongedeelte/boerderij circa 215 m² woonoppervlak met circa 2.100 m² perceel. Vraagprijs € 470.000,- k.k.
Optie 2 – Stal/garage met deels woongedeelte (Mantelzorg) circa 180 m2 woonoppervlak na realisatie m²) met circa 960 m² perceel € 319.000,-k.k
Optie 3 – Gehele boerderij € 789.000,-k.k

Bent u geïnteresseerd in een gedeelte of de gehele woonboerderij, dan nodigen we u van harte uit voor een bezichtiging.

Situering
De ligging van deze vrijstaande woonboerderij met inpandige garage. Met uitkijk over een weiland en fraai aangelegde voortuin is een ideale mix van rust, ruimte en toch dichtbij het dorp gelegen. Het centrum van Deurne bevindt zich op circa 5 kilometer van deze prachtige boerderij. De ideale woonplek voor de liefhebber die van buiten wonen houdt, en toch alle voorzieningen binnen handbereik wil hebben. Daarnaast is deze plek ideaal voor paardenliefhebbers; Green Valley Estate is op korte afstand van deze prachtige locatie.

De boerderij is gelegen op een riant perceel van circa 3090 m². De inhoud van de woonboerderij is circa 1.575 m³. Behalve het voorhuis bestaat de boerderij uit een, deels verbouwd, achterhuis wat geschikt is voor vele doeleinden. Dit geheel is nu in gebruik als woonfunctie (mantelzorg) Het is naast dat het achterhuis multifunctioneel inzetbaar is, is het ook mogelijk om de woning te splitsen. In 1987 is de woning herbouwd/verbouwd.

Bij de boerderij zijn een schuur, kapschuur en een riante tuin gelegen. De inpandige garage biedt ruimte aan meerdere auto’s en is middels een aparte oprit te bereiken.

INDELING
Begane grond:

Bij binnenkomst wordt u verrast door veel natuurlijk lichtinval, waardoor er een prettige sfeer ontstaat. Via de hal heeft u toegang middels een loopdeur naar de keuken, kantoorkamer, provisie ruimte, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Ook vindt u hier de meterkast, deze is mooi weggewerkt in een kast. De vloer is belegd met tegels, wanden en plafond zijn strak afgewerkt.

De keuken heeft een hoek opgestelde keuken en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereikt u via een klein portaal, de toegang tot de inpandige garage en de tuin. Middels de keuken krijgt u toegang tot de L- vormige woonkamer. De grote raampartijen aan voor en achterzijde bieden veel natuurlijk lichtinval. Er ligt een lichte tegel vloer met vloerverwarming.

1e verdieping woonhuis:
Op de verdieping bevinden zich een overloop en drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van praktische inbouwkasten. Via de overloop is de toegang naar de badkamer welke geheel betegeld is. Tot slot is op de tweede verdieping nog een riante bergzolder welke middels een vlizo trap is te bereiken. Hier is de opstelling van de cv ketel (Nefit 2013) gesitueerd.

 

Achterhuis:
Het achterhuis was in gebruik als mantelzorgwoning en heeft een oppervlakte van circa 70 m2. Deze ruimte kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Er is vanuit de overheid geen belemmering om ook het gehele achterhuis als woning te gaan inrichten.

Tuin
De tuin is in zijn geheel landelijk ingericht en voorzien van klinkerbestrating. Daarnaast zijn er diverse borders met volwassen beplanting, enkele bomen en een groot gazon aanwezig. Verder bevinden zich hier nog een schuur en een kapschuur. Deze gebouwen zijn bedekt met asbest houdende platen en men moet hier rekening mee houden dat deze in een mindere staat van onderhoud zijn.
Parkeren op eigen terrein behoort tot de mogelijkheden u heeft hier de ruimte voor wel 5 auto’s.

Kortom
Dit fraaie object laat zich niet compleet beschrijven in een brochure. Een bezichtiging is dan ook onontkoombaar om deze bijzondere woning te ontdekken. Hebt u interesse? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.