Veluwehof 76, Helmond

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

 

BIJZONDERHEDEN VAN DE WONING:
– Geheel instapklaar;
– Keuken en badkamer geheel vernieuwd in (2022);
– Goede ligging met uitzicht op speelveld;
– 2 Overkappingen;- Stadsverwarmingsunit (2011) huur ca. €20,- per maand;
– 3 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot 4

BENT U OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TUSSENWONING ? STOP DAN MET ZOEKEN EN KOM KIJKEN NAAR DE VELUWEHOF 76 TE HELMOND MET 2 OVERKAPPINGEN IN ACHTERTUIN, ZONNEPANELEN EN FRAAIE LIGGING AAN GROENPLANTSOEN NABIJ DIVERSE VOORZIENINGEN.

 

Begane grond :Via de overdekte entree komt u in de ontvangsthal van de woning. De meterkast en een garderobe bevinden zich hier.

Woonkamer: Vanuit de ontvangsthal komt u in de woonkamer. Op de vloer ligt een antraciet tegel. Deze vloer loopt door in de keuken, de ontvangsthal, het portaal aan de achterzijde en het gastentoilet. De wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk. Het zitgedeelte van de woonkamer is aan de achterzijde gelegen. Middels het de grote raampartij ontvangt u hier een zee aan daglicht en profiteert u hier optimaal van het vrije uitzicht aan de voorzijde.
De aanwezige trapkast in de woonkamer bied u voldoende ruimte voor uw provisie.

Keuken: De in U- opgestelde keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De open keuken aan de achterzijde heeft een raam met zicht op de achtertuin. Het spoelgedeelte van de keuken is onder het raam gelegen. Het ruime werkblad is van graniet met opstaande spatrand. Aan apparatuur is aanwezig een keramische kookplaat, een moderne afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een combimagnetron.

Een tweede hal aan de achterzijde geeft u de toegang tot de achtertuin, de trapopgang naar de 1e verdieping en het gastentoilet( 2022). Dit toilet met raampje heeft fraai volledig betegelde wanden. Achter het wandcloset is nog een plateau onder het raam.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Op alle drie de slaapkamers en de overloop ligt dezelfde laminaatvloer. De plafonds zijn voorzien van spuitwerk en de wanden van muurverf. De masterbedroom is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een groot raampartij met klep/draai raam De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn keurig afgewerkt en bezitten een prima maatvoering. De badkamer is in 20222 compleet vernieuwd! Wat een plaatje is dit! De badkamer heeft een breed en hoog geplaatst raam voor natuurlijke ventilatie en daglicht. Deze geheel betegelde badkamer heeft een royale inloopdouche douche met thermostaatkraan, een wandcloset en een design badkamermeubel met wastafel. Verder is er nog een designradiator. Kortom in één woord LUXE!

Tweede verdieping :
Middels een vaste trap bereikt u deze ruime 2e verdieping. Deze ruimte is opgedeeld in 2 ruimtes. De voorzolder beid u de ruimte voor de wasmachine en droger en de mechanisme ventilatie.
De andere ruimte is prima te gebruiken als slaapkamer, door het goed geplaatste dakkapel is dit een kamer van formaat. Onder de dak schuinte is nog voldoende bergruimte.

De tuin:
De op het noordoosten gelegen privacy biedende achtertuin is geheel bestraat en onderhoudsvrij. Aan de woning is een luxe overkapping geplaatst, deze is voorzien van inbouw spotjes. Ziet u zich hier al zitten met een heerlijk glaasje wijn?
De stenen berging is ruim en voorzien van elektra. Verder is aan deze berging overkapping 2 gelegen, ook deze is in kunstof uitgevoerd.

 

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– De door verkoper ingevulde vragenlijst deel B en Lijst van zaken zijn te allen tijde leidend.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– Alle opgegeven maten dienen als ca. gelezen te worden.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.