Weg door de Rijpel 99, Helmond

De woning, gelegen in de wijk Rijpelberg, beschikt over 2 woonlagen voorzien van o.a. 3 slaapkamers, balkon, achtertuin en een vrijstaande berging. Verschillende voorzieningen zoals scholen, station, winkels, etc. zijn binnen handbereik. Het centrum van Helmond bereik je binnen 10 minuten rijden.

Begane grond
Via de entree, met meterkast en garderobe, komt u in het woongedeelte waarbij de grote open ruimte meteen opvalt. Dit geeft een extra ruimtelijk gevoel. In het woongedeelte ligt een laminaat vloer van hetzelfde soort, m.u.v. de keuken, wat voor een eenheid zorgt. Het woongedeelte is opgesplitst in een eetgedeelte en zitgedeelte.

Het zitgedeelte grenst aan de achtertuin en door de grote ramen vangt u veel daglicht. De ramen zijn van dubbel glas. In het plafond zijn spotjes verwerkt. De muren en het plafond zijn van spuitwerk.
De afmeting en indeling van de kamer is zeer praktisch en ideaal om in te richten.
Het eetgedeelte biedt de mogelijkheid een grote eettafel te plaatsen.

De halfopen keuken heeft een ‘tegel look’ Vinyl vloer en is eerder dit jaar gerenoveerd. Via het raam kijkt u uit op groenvoorzieningen en de weg. In het plafond zijn spotjes verwerkt. De keuken beschikt over een elektrische kookplaat, koelkast, combioven en genoeg kastjes en lades voor opbergruimte.

Via de loopdeur betreedt u de gang met een toilet en de trap naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers, waarvan twee worden gebruikt als slaapkamer, en een badkamer.
De badkamer is deels betegeld en deels gestuct en beschikt over een wasbak, douche en aansluiting voor de wasmachine. Middels het raam is er de mogelijkheid voor natuurlijke ventilatie.

De twee slaapkamers liggen beide aan de achterzijde van de woning en hebben een balkon welke is te betreden via de ‘masterbedroom’. Heerlijk wakker worden op een lenteochtend of zomerochtend en meteen het balkon op te stappen! Beide kamers zijn praktisch in te delen en hebben fijne afmetingen.

De derde kamer wordt nu gebruikt als opbergruimte maar is ook prima te gebruiken als slaapkamer of een ander doeleind. Volop mogelijkheden!

Via de woonkamer komt u uit in de tuin. De tuin is deels betegeld, deels kunstgras en een zandbak. Achter in de tuin staat een stenen berging met elekra voor opslag en/of het stallen van fietsen, brommers, etc.
Via de achterom is de tuin ook te bereiken.

Bijzonderheden
– De woning is gelegen op korte afstand van diverse voorzieningen en uitvalswegen.
– Vrijstaande berging in de achtertuin met elektra.
– Balkon aan de slaapkamers.
– Keuken met alle gewenste apparatuur.

Locatie

Weg door de Rijpel 99, Helmond

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.