Wilhelminastraat 31, Bakel

Ruimte, Rust en Klaar voor Uw Gezinsleven op Wilhelminastraat 31 in Bakel

Introductie

Welkom bij uw nieuwe woning in het hart van de sfeervolle koninginne buurt in Bakel. Met liefst c.a. 123 vierkante meter woonoppervlak, op een breed en rustig straatje centraal gelegen, biedt deze vrijstaande woning alles wat u als beginnende familie nodig heeft. De woning is zelfs helemaal instapklaar, met een stijlvolle afwerking en een aanbouw die de hele breedte van het pand beslaat. Voeg daarbij nog eens de privacy van een eigen achterom. Wie zegt dat perfecte woningen niet bestaan?

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden

– Royale woonruimte van 123 vierkante meter
– Privacy biedende achtertuin met eigen achterom
– Grote lichtval via uitgestrekte puien
– Instapklaar en strak afgewerkt interieur
– Ruime opslagruimte in de schuur met een extra brede deur

Indeling

Begane grond:

Bij binnenkomst begroet de centrale hal u, vaste trap naar de eerste verdieping, toegang tot woonkamer, meterkast en een net afgewerkt toilet. De woonkamer onderscheidt zich door zijn laminaatvloer, stukwerk muren, blikvangende houtkachel en een riante aanbouw voorzien van lichtkoepels. Verder beschikt de begane grond over een open keuken (vernieuwd in 2015) met ruim kunststof werkblad, spotjes in het plafond en een scala aan apparatuur zoals een hete lucht oven, vaatwasser, afzuigkap en koel/vriescombinatie.

Eerste verdieping:

Naast de luxe, volledig betegelde badkamer met een ligbad, een wastafelmeubel en een design radiator, treft u hier drie slaapkamers met een heldere lichtinval en gedecoreerd met strak afgewerkte laminaatvloeren.

Zolder:

Deze is bereikbaar door middel van een vaste trap en is ideaal in te richten als extra slaapkamer. Daarnaast dient de zolder als opslagruimte en bevat het de cv-installatie (Intergas uit 2015).

Buitenruimtes:

Dit huis beschikt over een royale berging en een eigen achterom. Ideaal voor het stallen van uw tuingereedschap en fietsen.

Omgeving

De locatie is ideaal voor gezinnen. De woning ligt op loopafstand van de lokale supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast kunnen de kinderen veilig spelen in de nabije speeltuin. Ook bieden de diverse uitvalswegen makkelijk toegang buiten Bakel.

Bereikbaarheid

Uw toekomstige woning ligt zeer gunstig ten opzichte van omliggende steden en de snelwegen. Het is slechts een korte rit naar de omliggende steden: Helmond, Deurne en Gemert. Daarnaast zorgt de nabijheid van verschillende buslijnen voor goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Bent u geïnteresseerd in dit pand? Wacht niet langer op zoek naar de ideale woning, want u heeft hem al gevonden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak van dit huis uw nieuwe thuis.

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.