Willemstraat 20, Bakel

Uw ideale woning in het charmante Bakel

Introductie
Welkom in deze uitnodigende hoekwoning gelegen aan de Willemstraat in Bakel – het perfecte startpunt voor uw nieuwe leven. Zorgvuldig onderhouden en met een vloeroppervlak van circa 106 vierkante meter biedt dit huis ruimte, rust en comfort. U zult de rustige ligging, dichtbij de bossen en het dorp hart waarderen. Met zaken zoals airconditioning in de woonkamer en slaapkamer, 11 zonnepanelen en een speelveldje voor de kinderen om de hoek, is deze woning een thuis waar u graag terugkeert.

BEZICHTIGEN?
Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via ‘plan een bezichtiging’ op de Funda site.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Bijzonderheden
• Hoekwoning in uitstekende staat, nauwelijks onderhoud nodig
• 11 Zonnepanelen, bijdrage aan milieuvriendelijk en zuinig wonen
• Airco in de woonkamer en de slaapkamer
• Gevels zijn gereinigd en opnieuw gevoegd
• Voldoende parkeergelegenheid beschikbaar
• Ruime en lichte kamers
• Een rustige woonlocatie, dichtbij de bossen en het centrum
• Kinderen kunnen veilig spelen op het speelveldje om de hoek
• Zorgvuldige en goed onderhouden tuin met eigen achterom

Indeling:

Begane grond:
Via de centrale hal met een lichte tegelvloer komt u in de toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer en de keuken. De sfeervolle woonkamer vertoont een prachtig samenspel van parketvloer, lichte schrootjes plafond met balken en schoon metselwerk in combinatie met granol muren. De grote raampartijen voor en achter bieden mooie lichtinval. De aan de woonkamer grenzende keuken is voorzien van een tegelvloer, rechte keukenopstelling, deur naar de tuin en is keurig onderhouden.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime, volledig betegelde en netjes onderhouden badkamer. Deze is voorzien van een wastafel, toilet, ligbad en een elektrisch kacheltje. Verder zijn er twee royale slaapkamers en een kleinere kamer, allen voorzien van een handige muurkast, vloerbedekking en rolluiken.

Tweede verdieping:
De ruime zolder kan uitstekend dienen als extra slaapkamer en is voorzien van een witgoedaansluiting en een nieuw dakraam met rolluik.

Buitenruimtes:
De vrijstaande berging met overkapping biedt voldoende ruimte voor opslag en een fijne plek om te genieten van de tuin.

Omgeving:
Bakel is een dorp dat beschikt over alle belangrijke voorzieningen, zoals basisscholen, winkels, sportgelegenheden en prachtige natuurgebieden, alle op loopafstand. Het dorpsleven kenmerkt zich door een sterke betrokkenheid en gemeenschapsgevoel. Ook voor de actievere bewoner heeft Bakel en haar omgeving genoeg te bieden welke typerend zijn voor de regio.

Bereikbaarheid:
De woning is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Via de N279 bent u snel in omliggende steden zoals Helmond, Deurne en Eindhoven. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Deurne, vanwaar u binnen 20 minuten in Eindhoven bent.

Wacht niet langer en maak kennis met dit charmante huis aan de Willemstraat. Zou dit de woning kunnen zijn waar u uw nieuwe toekomst opbouwt?

AANVULLENDE BIJZONDERHEDEN
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.
– Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
– Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.
– De plattegronden dienen er uitsluitend voor om u een indruk te geven van de indeling.
– Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.
– Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Locatie

Waarom Vastgoed Totaal

1

Reëel inzicht

Direct een reëel inzicht van
eventuele (ver)bouwkosten bij
een woningbezichtiging
2

Deskundig advies

Ontvang al in uw oriëntatiefase
deskundig en waardevol advies.
3

Papierwerk vlot geregeld

Al uw papierwerk en
vergunningen goed en vlot
geregeld.
4

Inzicht bouwkosten

Krijg snel inzicht in u de te
verwachte totale bouwkosten.
5

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt die alles
voor uw bouw/verbouwing
regelt.